Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 review

Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1

Product informatie:

Het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 maakt koken leuker en makkelijker. Ontdek de voordelen van een inductie kookplaat met boostfunctie waarmee je gerechten zo klaar zijn en geniet van het lage onderhoud van een oven met een pyrolyse functie.
Het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 met een inductie kookplaat
Met het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 ben je van alle gemakken voorzien. Je hebt namelijk altijd een uitstekende kookplaat en oven bij de hand. Wanneer je gaat koken op de kookplaat ervaar je de voordelen van inductie. Deze moderne manier van koken gaat een stuk sneller. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kookzones met een extra boostfunctie. Daarnaast is het apparaat uitgerust met panherkenning. Wanneer er geen pan op een kookzone staat gaat deze automatisch uit. Dat is veiliger en scheelt ook nog eens op je energierekening!
Weinig onderhoud met een oven met pyrolyse functie
Naast de gemakken van de inductie kookplaat kun je ook de voordelen van de oven van het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 ervaren. Deze oven heeft een inhoud van 60 liter, waardoor je hier prima maaltijden in klaar kunt maken. Via het touch-display kun je de temperatuur en bereidingswijze selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om een timer in te stellen zodat je nooit vergeet om het gerecht uit de oven te halen. Het koken met de oven van het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 is dus erg eenvoudig, maar het schoonmaken gelukkig ook! Dit apparaat is uitgerust met de speciale pyrolyse functie. Wanneer je kiest voor pyrolyse wordt de oven op een hoge temperatuur verwarmd waardoor vet en etensresten in as veranderen. Daarna hoef je alleen maar met een vochtige doek de oven af te nemen en ben je al klaar! Het Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 kan dus een geweldige toevoeging aan jouw keuken zijn. Met de inductie kookplaat met boostfunctie zijn je gerechten in een mum van tijd klaar. Heb je meer zin in een ovengerecht? Dan is schoonmaken achteraf bijna geen moeite, aangezien de pyrolyse functie je het meeste werk uit handen neemt.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle Whirlpool fornuis AXEF 6634/IX/1 reviews

About the Author