Microsoft gameconsole Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundel review

Microsoft gameconsole Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundel review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Microsoft gameconsole Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundel

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Xbox One S gameconsole Forza Horizon Bundel. Console, 1 controller en download code voor het volledige spel Forza Horizon 4
Microsoft Xbox One S game console + 1 controller
Stijlvolle witte uitvoering van de Xbox One S met bijpassende witte controller. De Xbox One S is een compacte en verbeterde versie van de originele Xbox One. Zowel in breedte, diepte als hoogte is de console enkele centimeters gekrompen zodat hij minder ruimte inneemt. Daarnaast beschikt deze versie over 4K Ultra HD mogelijkheden en heeft hij een Ultra-HD Blu-ray speler om films en games in de hoogst mogelijke kwaliteit te spelen.
Met de Xbox One S speel je moeiteloos online en offline tegen je vrienden. Hiervoor heb je een Xbox Live Gold abonnement nodig. Bij deze bundel krijg je 1 maand gratis Xbox Live Gold op proef.
Forza Horizon 4 Bundel
Forza Horizon 4 is het paradepaardje van Microsoft op het gebied van racegames. Realistische race ervaring, oogstrelende graphics in een multiplayer open wereld. Wat te denken van 450(!) verschillende auto’s om in te rijden, verzamelen of aan te passen? Bestuur exclusieve auto’s als Bugatti, Pagani, Ferrari en Lamborghini of juist de meer dagelijkse modellen van Nissan, Citroën of bijvoorbeeld Volkswagen door het historische Groot-Britannië. Alles verbluffend realistisch weergegeven.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Microsoft gameconsole Xbox One S 1TB Forza Horizon 4 bundel reviews