Sony gameconsole PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN review

Sony gameconsole PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony gameconsole PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Playstation 4 Slim console. Inclusief 1TB HDD, Dualshock 4 controller in speciale Marvel’s Spider-Man uitvoering
Speel je favoriete games op de vernieuwde versie van de Playstation 4. Deze Slim uitvoering is 16% lichter en verbruikt 28% minder energie dan de originele PS4. De krachtige hardware zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt genieten van mooie graphics en een soepele game ervaring hebt, zowel bij online als bij offline gamen. Dankzij de ingebouwde Blu-Ray/DVD speler speel je ook films in geweldige beeldkwaliteit af op je Playstation. Eenvoudig aan te sluiten op alle moderne TV’s.
Spider-Man editie
Deze uitvoering van de PS4 wordt geleverd als totaalpakket waarmee je direct aan de slag kunt. Geleverd met een Console en Dualshock 4 controller uitgevoerd in spiderman met rood en bijbehorende graphics. Bovendien voorzien van een ruime 1 Terrabyte harde schijf en het spel Marvel’s Spider-Man zodat je voldoende ruimte hebt voor de savegames van dit spel en nog vele andere spellen of films op de harde schijf kan plaatsen.
Kruip in de meegeleverde game in de huid van Spiderman en baan je weg door het hedendaagse New-York. Door critici bestempeld als 1 van de beste superhelden games ooit gemaakt. Vooral het slingeren van wolkenkrabber naar wolkenkrabber, de soepele vechtscenes en de graphics hebben lovende kritieken ontvangen. Dit pakket staat garant voor vele uren speelplezier.

Laatst bekende prijs: € 459.00

Bekijk alle Sony gameconsole PS4 SLIM 1TB SPIDERMAN reviews

About the Author