Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch SBV68PX01N, stille vaatwasser met EcoSilence DriveTM motor
Ben je op zoek naar een vaatwasser die geschikt is om in een open keuken te plaatsen, dan is de Bosch SBV68PX01N een absolute aanrader. De vaatwasser is uitgerust met een EcoSilence DriveTM motor die een geluidsniveau van slechts 42 dB heeft, wat haast geruisloos is. Daarnaast heeft hij een startuitstelfunctie die je toelaat vooraf te bepalen wanneer de machine mag draaien. Wil je dus liever dat de vaat gedaan wordt wanneer je slaapt of niet aanwezig bent, dan kan dat zonder moeite. Omdat elk type vaat een andere hoeveelheid water, temperatuur en tijdsduur vraagt, is de Bosch SBV68PX01N vaatwasser voorzien van 8 verschillende programma's die ingesteld kunnen worden op basis van de aanwezige vaat. Daarnaast zijn er nog 4 extra functies om zowel de reiniging als droging te optimaliseren. Deze functies zijn eveneens ontwikkeld om het waterverbruik te beperken en de Bosch SBV68PX01N zo zuinig mogelijk te maken. Het resultaat is een vaatwasser die binnen een A+++ energie-efficiëntieklasse valt met een jaarlijks energieverbruik van 234 kWu en een jaarlijks waterverbruik van 2660 liter.
Bosch SBV68PX01N, indeling van de vaatwasser
De Bosch SBV68PX01N vaatwasser biedt ruimte aan 13 couverts en is voorzien van verschillende mogelijkheden om de indeling aan te passen. Zo kunnen ook grote potten en pannen makkelijk ingeladen worden. Voor het bestek zijn er aparte korven die je toelaten om veel bestek in een keer perfect schoon te krijgen. De indeling is flexibel en kan aangepast worden naargelang de vaat die ingeladen moet worden. De Bosch SBV68PX01N kent onderstaande indeling:
VarioFlex Pro-servieskorven die voorzien zijn van flexibele onderdelen
VarioLade Pro die kan toegevoegd worden op basis van de vaat
Zilverkleurige servieskorven met een handgreep die extra ruim zijn
RackMatic bovenkorf die in hoogte verstelbaar is op drie verschillende standen
Zes neerklapbare bordensteunen aanwezig in de bovenkorf
Twee étagères voor kopjes in de bovenkorf en twee in de onderkorf
Acht neerklapbare bordensteunen aanwezig in de onderkorf
Een steunbeugel voor glazen met een lange steel in de onderkorf
Er is tevens een beladingssensor aanwezig die nagaat hoe volgeladen de vaatwasser is en daar de watertoevoer op aanpast.

Laatst bekende prijs: € 819.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68PX01N reviews