BaByliss haardroger Sensor 6500FRE review

BaByliss haardroger Sensor 6500FRE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews BaByliss haardroger Sensor 6500FRE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een slimme föhn die met je mee denkt
Ontdek de eerste slimme föhn! De Digital Sensor Föhn denkt met je mee: beheerst de temperatuur, herkent de gebruikte opzetstukken en past de luchtstroom hierop aan. Jij kiest je opzetstuk en de Digital Sensor Föhn doet de rest.
Sensor denkt mee, zodat jij door kan
De Sensor in de BaByliss Sensor föhn past automatisch de luchtdruk en temperatuur aan voor een snel én duurzaam resultaat, zonder het haar te beschadigen. Krachtige en constante luchtstroom, gecombineerd met een nieuwe motor, voor het beste resultaat. Dankzij de Sensor-technologie genereert de föhn een constante luchttemperatuur van 70 graden die het haar veilig en snel droogt. De föhn is inclusief drie opzetstukken om jouw favoriete looks te creëren.
Innovatieve technologie voor het beste resultaat
Aanzuiging, compressie en voortstuwing vindt allemaal plaats binnen de motor. Dit creëert een constante én zeer krachtige luchtstroom voor het beste resultaat. Dankzij de ionische functie, die statische elektriciteit neutraliseert, is je haar na het föhnen glanzend, zacht en soepel. De Coolshot functie op de föhn zorgt ervoor dat na het drogen de haarschubben zich weer sluiten en je kapsel gefixeerd wordt.

Laatst bekende prijs: € 225.00

Bekijk alle BaByliss haardroger Sensor 6500FRE reviews

About the Author