LG soundbar SK8 review

LG soundbar SK8 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG soundbar SK8

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ervaar bioscoopgeluid bij je thuis
De volgende innovatie op het gebied van meeslepend geluid. De LG SK8 2.1 Soundbar wordt geleverd met geluid van Hollywood-kwaliteit, geboden door de audio experts van Dolby. Dolby Atmos creert driemensionale geluidsgolven in jouw woonruimte, waardoor een betere audio-beleving mogelijk is.
Hoge Audio Resolutie
Digitale muziek is nu ook voor de audioliefhebbers dankzij een hogere samplingsnelheid en bitdiepte, die kan bijdragen aan een nauwkeurigere en betere luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde soundbar kan zonder kwaliteitverlies stereogeluid afspelen met een geluidresolutie van maximaal 96 kHz/24-bits.
Werkt met Google Assistant
De soundbar biedt de optie om met behulp van stemcommando's muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functie is beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google Assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker
Chromecast built-in
Stream muziek draadloos naar de soundbar via populaire apps*, zoals Pandora en Google Play Music. De ingebouwde Chromecast werkt naadloos in combinatie met verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, etc.
Adaptive Sound Control
Audioprofielen zijn anders voor alle soorten kijkgedrag. Of je nou kijkt naar Sport, actie films of het avondjournaal, de soundbar past zich aan voor de beste luisterervaring. De Adaptive Sound Control kiest de beste geluidsmodus voor elke genre.
Bedienen via de afstandsbediening van je TV
LG Soundbar wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening. De soundbar kan ook via de afstandsbediening van je eigen TV worden bediend.
Belangrijkste Kenmerken
*Dolby Atmos*Hoge Audio Resolutie*Sound Upconverting*4K passthrough*Chromecast built-in*Werkt met Google Assistant

Laatst bekende prijs: € 469.00

Bekijk alle LG soundbar SK8 reviews

Tags :

About the Author