Bose home cinema systeem SOLO 15 II review

Bose home cinema systeem SOLO 15 II review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bose home cinema systeem SOLO 15 II

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Hoor de details die je tot nu toe miste
Flatscreen-tv’s zijn ontwikkeld voor geweldig beeld, niet voor geweldig geluid. Het Bose® Solo 15 series II TV sound system is de oplossing: een eenvoudig te installeren eendelige luidspreker met geavanceerde Bose-technologieën. Elk woord en elk detail klinkt helder bij elk volume, zodat je niet meer bij elke scène naar de afstandsbediening hoeft te grijpen. Met Bluetooth®-connectiviteit speel je ook eenvoudig je muziek via de luidspreker af.
Eendelige luidspreker voor spectaculair beter geluid dan je tv.
Dialoogmodus om elk woord en detail duidelijk te horen.
Geïntegreerde Bluetooth®-connectiviteit om met twee apparaten tegelijk te verbinden.
Eén aansluiting op je tv.
Universele afstandsbediening die je tv, bas, Bluetooth®-verbindingen en meer bedient.
De details achter het geluid
Wat zit er eigenlijk in deze elegante luidspreker met voetstuk? Veel. Speakerarrays aan weerszijden van de behuizing met TrueSpace®-technologie van Bose voor vol, ruimtelijk geluid. Een speciale centerluidspreker en digitale signaalverwerking voor duidelijke dialogen bij elk volume. Samen zorgen deze elementen dat het geluid bij je favoriete tv-programma's beter en gedetailleerder is dan ooit.
Installeren is eenvoudiger dan ooit
Je wilt volop kunnen genieten van je favoriete tv-programma's. Maar je wilt het aantal apparaten tot een minimum beperken. Daarom is dit zo'n prachtig systeem: één luidspreker en één aansluiting op de tv. Sluit de luidspreker aan op het stopcontact en genieten maar… Zo eenvoudig is het om het geluid te verbeteren van de meeste televisies tot 46″ (117 cm) en van sommige televisies tot 50″ (127 cm).
Het laag precies zoals je het wilt
Dramaseries. Liveconcerten. Spannende tv-programma's. Soms wil je gewoon wat meer laag bij het tv-kijken. Probeer maar, gebruik de basknop op de afstandsbediening om het laag aan te passen.
Universele afstandsbediening inbegrepen
Bedien je Blu-ray-speler, Bluetooth®-verbinding en gameconsole met de meegeleverde universele afstandsbediening. Eenvoudige bediening van zowel het systeem als de meeste op je tv aangesloten videobronnen.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Bose home cinema systeem SOLO 15 II reviews