LG soundbar SK10 review

LG soundbar SK10 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG soundbar SK10

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruimtelijk bioscoopgeluid
De LG SK10Y Sound Bar klinkt geweldig en ziet er ook zo uit; hij levert een echt ruimtelijk bioscoopgeluid met krachtig surroundgeluid. Verhoog je entertainmentervaring met uitzonderlijke geluidskwaliteit.
LG in samenwerking met MERIDIAN Audio
Ervaar hoogwaardig geluidskwaliteit. Muziekliefhebbers van over de hele wereld kunnen nu buitengewone klankkwaliteit ervaren dankzij de samenwerking van LG en Meridian, de Britse pioneer voor audio in hoge resolutie.
Beleef het zoals een live-optreden
Dompel jezelf onder in rijk, compromisloos geluid. De LG SK10Y Soundbar is uitgerust met technologie van Meridian voor betere basweergave. Meridian zorgt ook voor een preciezere geluidreproductie voor een buitengewone luisterervaring.
Beleef bioscoopgeluid thuis met Dolby Atmos®
Dolby Atmos-bioscoopervaring bij jou in de woonkamer. Met LG’s Soundbar SK10Y 5.1.2 ch beleef je thuis het premium Atmos surround geluid. De soundbar biedt de mogelijkheid het volume van de naar boven gerichte luidsprekers naar eigen smaak aan te passen. Dat is pas genieten.
Geschikt voor draadloze surround
De soundbar biedt geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met bioscoop kwaliteit geluid. De soundbar biedt tot 7.1.2 kanaalsgeluid en 690 Watt aan vermogen. Deze Soundbar is geschikt voor optionele draadloze surroundluidsprekers (SPK8-S kit kan apart aangekocht worden) voor afzonderlijke achterkanalen.
Hoge Resolutie Audio
Digitale muziek is nu ook voor de audioliefhebbers dankzij een hogere samplingsnelheid en bitdiepte, die kan bijdragen aan een nauwkeurigere en betere luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde soundbar kan zonder kwaliteitverlies stereogeluid afspelen met een geluidresolutie van maximaal 96 kHz/24-bits.
Werkt met Google Assistant
De soundbar biedt de optie om met je stem muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functies zijn beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker.
Chromecast built-in
Stream muziek draadloos naar de soundbar via populaire apps, zoals Google Play Muziek. De ingebouwde Chromecast werkt naadloos met smartphones, tablets etc.
Bijpassend design voor je TV
Het elegante ontwerp van de SK10Y past mooi bij de 65 inch LG tv en gaat natuurlijk over in je moderne interieur. Haal entertainment in huis en beleef beeld en geluid zoals in de bioscoop met een volledig geïntegreerde oplossing.
4K-passthrough
4K-resolutie is de nieuwe kwaliteitsstandaard voor video streaming, disc en andere beeldbronnen. Deze Soundbar ondersteunt HDCP 2.2 en is dus geschikt voor het weergeven van de volledige bioscoopervaring, zonder verlies van de 4K-beeldkwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 909.00

Bekijk alle LG soundbar SK10 reviews

About the Author