LG soundbar SK9 review

LG soundbar SK9 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG soundbar SK9

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ervaar bioscoopgeluid bij je thuis
De volgende innovatie op het gebied van meeslepend geluid. De LG SK9Y Soundbar wordt geleverd met geluid van Hollywood-kwaliteit, geboden door de audio experts van Dolby. Dolby Atmos creert driemensionale geluidsgolven in uw woonruimte, waardoor een betere audio-amusement mogelijk is.
High Resolution Audio
Digitale muziek is nu ook voor de audioliefhebbers dankzij een hogere samplingsnelheid en bitdiepte, die kan bijdragen aan een nauwkeurigere en betere luisterervaring. Deze Hi-Res-gecertificeerde sound bar kan zonder kwaliteitverlies stereogeluid afspelen met een geluidresolutie van maximaal 96 kHz/24-bits.
Werkt met Google Assistant
De soundbar biedt de optie om met je gesproken commendo's muziek af te spelen, nummers over te slaan en het volume aan te passen. Deze functies zijn beschikbaar in combinatie met elk apparaat met Google assistant, zoals de LG ThinkQ-luidspreker.
Chromecast built-in
Stream muziek draadloos naar de soundbar via populaire apps, zoals Google Play Muziek. De ingebouwde Chromecast werkt naadloos met smartphones, tablets etc.
Geschikt voor draadloze surround geluid
De SK9Y biedt geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met bioscoopgeluid. De soundbar biedt tot 7.1.2 kanaalsgeluid en 690 Watt aan vermogen. Deze Soundbar is geschikt voor optionele draadloze surroundluidsprekers.
4K-Passthrough
4K-resolutie is de nieuwe kwaliteitsstandaard voor video streaming, disc en andere beeldbronnen. Deze Soundbar ondersteunt HDCP 2.2 en is dus geschikt voor het weergeven van de volledige bioscoopervaring, zonder verlies van de 4K-beeldkwaliteit.
Adaptive Sound Control
Audioprofielen zijn anders voor alle soorten kijkgedrag. Of je nou kijkt naar sport, actiefilms of het avondjournaal, de soundbar past zich aan voor de beste luisterervaring. De Adaptive Sound Control kiest de beste geluidsmodus voor elke genre.
Bedienen via de afstandsbediening van je TV
De LG Soundbar wordt geleverd met een bijbehorende afstandsbediening. De soundbar kan ook via de afstandsbediening van je eigen TV worden bediend.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle LG soundbar SK9 reviews

Tags :

About the Author