Samsung soundbar HW-NW700 review

Samsung soundbar HW-NW700 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung soundbar HW-NW700

Name
Review score

Product informatie:

Zo hoort geluid te klinken
Geniet van een schitterend, vol en gedetailleerd home-cinemageluid – ook zonder aparte subwoofer. Deze compacte soundbar vult je woonkamer met een diep en strak basgeluid, precies zoals het moet zijn.
Slank. Simpel. En schitterend geluid.
Deze soundbar past perfect bij TV's die aan de wand hangen. Hij heeft een slank ontwerp, en hij klinkt geweldig! Gewoon een schitterend geluid met fantastische looks.
Je soundbar ophangen in een paar simpele stappen
Met de clip wall-mount is het eenvoudiger dan ooit om je soundbar aan de muur te hangen. Je kunt je kabels eenvoudig aansluiten en ontkoppelen, zonder dat je alles los hoeft te schroeven.
Precieze controle over meerdere speakers
Ga voor de ultieme geluidservaring. Deze multi-array-luidsprekers worden aangedreven door exclusieve Samsung-technologie en bewegen tegelijk voor een extra krachtige basweergave.
Feel the deep bass
Samsungs Distortion Cancelling technologie voorspelt en voorkomt vervorming en geeft een dieper basgeluid met meer details, zonder aparte subwoofer.
Middenkanaal voor heldere dialogen
Ervaar kristalheldere dialogen met een 'dedicated' middenkanaal. Hiermee krijg je een uitstekend geluid en een schitterende aanvulling op je home-entertainmentsysteem.
Draadloze verbinding met jouw Samsung TV
Sluit je soundbar gemakkelijk en zonder kabels aan op je Samsung TV via Bluetooth. Alles klinkt meteen een stuk beter!
Draadloos muziek streamen
De soundbar gebruikt Wi-Fi en Bluetooth om eenvoudig draadloos verbinding te maken met andere apparaten. Nu kun je overal genieten van de muziek op je telefoon, met perfect geluid en zonder kabels.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Samsung soundbar HW-NW700 reviews