Sony soundbar HT-XF9000 review

Sony soundbar HT-XF9000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony soundbar HT-XF9000

Name
Review score

Product informatie:

Hoor het geluid overal om je heen met max. 7.1.2-kanaals Surround Sound
De Vertical Surround Engine, onze nieuwste Surround-technologie, laat je genieten van de sensatie van Dolby Atmos uit een enkele, dunne unit. Het maakt niet uit in welk soort ruimte je zich bevindt, twee naar voren gerichte speakers geven zogenaamde verticale audio weer, die een virtuele Surround Sound creëren die van overal om je heen lijkt te komen.
Alles opgeschaald tot dichtbij 7.1.2-kanaals
Nu kun je genieten van alles waarnaar je kijkt in maximaal 7.1.2-kanaals. Onze geavanceerde digitale signaalverwerking verandert alle audio in overweldigende Surround Sound met slecht één klik op een knop op de afstandsbediening.
Kies de perfecte instelling
Een knop voor elk geluid — kies de knop die past bij waar je naar kijkt of luistert.
Home Theatre-modus: je voelt en hoort de actie om je heen, omdat het geluid zich tot achter je verplaatst en je het gevoel geeft dat je je in een bioscoop bevindt.
Muziekmodus: luister naar de levendigheid en diepte van jouw favoriete muziek tot in de fijnste details.
Game Studio-modus: beleef de actie van het gamen overal om je heen. Het gevoel van beweging en de afstand tot objecten wordt nagebootst voor een overweldigendere ervaring en dialogen worden geoptimaliseerd voor meer helderheid.
Nieuwsmodus: je hoort alle belangrijke informatie in nieuwsberichten en tv-programma's omdat de stemdetails naar voren gebracht worden boven achtergrondmuziek en effecten.
Sportmodus: geniet van sport alsof je in het stadion zit. Het omgevingsgeluid van het publiek wordt verfijnd zodat je de spanning van het sportveld kunt voelen, zonder te missen wat de commentatoren te zeggen hebben.
De perfecte combinatie
Sony's ontwerpstudio ontwierp de HT-XF9000 en de BRAVIA XF90 om elkaar perfect aan te vullen. Daarom ziet deze Soundbar er zo goed uit vóór jouw TV. Je kunt ze zelfs draadloos verbinden voor een nog opgeruimder uiterlijk.
Verbind je apparaten eenvoudig
De soundbar bevat één-kabel audio en video voor jouw apparatuur en jouw TV. Ook kun je een draadloze verbinding maken tussen soundbar en TV via Bluetooth.
Muziek afspelen vanaf je smartphone of tablet
Met jouw Spotify Premium account op je smartphone of tablet is mogeljik om muziek af te spelen met de Sony Soundbar HT-XF9000. Dit kan via een USB-verbinding of een draadloze Bluetooth-verbinding.

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Sony soundbar HT-XF9000 reviews