Aftershokz TREKZ roze review

Aftershokz TREKZ roze review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Aftershokz TREKZ roze

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De lichte en comfortabele Aftershockz Trekz Titanium draadloze stereo hoofdtelefoon is het veiligste alternatief voor de traditionele sport hoofdtelefoons en oordopjes. Bone Conduction technologie, een open oor ontwerp en een suite van handige functies zorgen er voor dat u premium muziek kunt afspelen en kristalhelder kunt bellen zonder compromissen. Ontworpen met atleten in het achterhoofd, Trekz Titanium zijn zweetbestendig, en zal u toelaten om uw omgeving te horen – het maakt niet uit waar het leven u ook heen brengt.
“Bone conducting technologie zorgt voor muziek via uw jukbeenderen, zodat uw oren volledig vrij zijn om omgevingsgeluiden te blijven horen. En het OpenFit ontwerp zorgt voor maximale bewustwording en comfort, ook wanneer u hem lang draagt. Verder is de hoofdtelefoon voorzien van een flexibele, lichtgewicht Titanium wraparound hoofdband is licht van gewicht en flexibel voor duurzaamheid en draagcomfort. PremiumPitch+ staat garant voor een premium audio-ervaring, met inbegrip van een breed dynamisch bereik en een rijke bas en de LeakSlayer technologie reduceert natuurlijke lekkage van het geluid.
Daarnaast beschikt de Aftershockz Trekz over Bluetooth 4.1 connectiviteit en handige multipoint pairing waardoor u hem eenvoudig kunt verbinden met uw smartphone. Met de dual noise-cancelling microfoon sluit omgevingsgeluid uit en verbetert effectief de spraak. Audrey Says helpt u bij het gebruik van uw telefoon.
De Trekz hoofdtelefoon is IP55 gecertificeerd om zweet, stof en vocht af te weren waardoor hij uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld trainingen of slecht weer. Geniet van zes uur onafgebroken muziek en telefoongesprekken nadat de batterij 1 keer opgeladen is.

Laatst bekende prijs: € 109.00

Bekijk alle Aftershokz TREKZ roze reviews

About the Author