AKG in-ear hoofdtelefoon N5005 (Zwart) review

AKG in-ear hoofdtelefoon N5005 (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AKG in-ear hoofdtelefoon N5005 (Zwart)

Name
Review score

Product informatie:

AKG N5005 in-ear hoofdtelefoon met aanpasbaar geluid
De AKG N5005, uitermate zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige glanzende zwarte keramiek, is het toppunt van pure en gedetailleerde reproductie van studiogeluid, zonder vervorming of afleiding. Dankzij de baanbrekende combinatie van een dynamische en vier uitgebalanceerde armatuurdrivers in elke hoofdtelefoon, biedt AKG een perfect gebalanceerde,5 drivers hoofdtelefoon, met bovendien unieke Sound Tuning capaciteiten die u de mogelijkheid geven om aanpassingen te maken op basis van vier uitermate precieze outputvoorkeuren. De AKG N5005, Hi-Res gecertificeerd, repliceert de accurate middentonen, kristalheldere hoge frequenties en het warme basgeluid. Hierdoor voelt u de inspiratie van de puurheid van muziek. Dit is de perfecte aanvulling op uw actieve levensstijl, dankzij de Bluetooth® 4.1 afneembare kabel, batterijduur van 8 uur, universele afstandsbediening met 3 knoppen voor handsfree, kristalheldere telefoontjes en een hoogwaardig etui zodat u de AKG N5005 eenvoudig mee kunt nemen.
Hi-Res audio met 5-driver hybride constructie voor een superieure geluidservaring
De unieke combinatie van een dynamische en vier uitgebalanceerde armatuurdrivers in elke hoofdtelefoon zorgt voor de replicatie van de studiogeluidskwaliteit waar alle musici en technici naar streven.
4 vervangbare geluidsfilters voor aanpasbare audio
Deze vier unieke filters geven u de mogelijkheid om aan te passen naar bas-, midden, middelhoge of hoge frequenties, die u kunt moduleren naar uw persoonlijke voorkeur.
Een High Performance Bluetooth-kabel met draadloze handsfree-ervaring
Luister draadloos naar uw favoriete muziek, en bel handsfree, met kristalhelder geluid.
Comfortabel ontwerp met duurzame, hoogglans keramiek
De N5005 is gemaakt van materialen van topkwaliteit en wordt geleverd met siliconen oordopjes in vier formaten en spinfit oordopjes in drie formaten (S, M, L), voor een perfecte pasvorm en maximaal comfort.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle AKG in-ear hoofdtelefoon N5005 (Zwart) reviews