Bose hoofdtelefoon SoundWear Companion review

Bose hoofdtelefoon SoundWear Companion review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bose hoofdtelefoon SoundWear Companion

Product informatie:

Hands free. Ears free.
Je wilt je muziek natuurlijk altijd bij je hebben. Maar je wilt niet altijd een hoofdtelefoon opzetten en je omgeving buitensluiten. Dat hoeft ook niet. De nieuwe SoundWear Companion speaker is voor jou gemaakt. Deze wearable speaker biedt het beste van twee werelden omdat je maximaal van je muziek geniet zonder je omgeving buiten te sluiten of te storen. Hij ligt comfortabel op de schouders en geeft je vol en helder geluid dat tegelijkertijd voor anderen wordt geminimaliseerd. Dankzij de befaamde waveguidetechnologie hoef je je over de prestaties geen zorgen te maken.
Wearable-technologie – met een bekend gezicht
Bij sommige wearables gaat het alleen om het uiterlijk. Maar niet in dit geval. Elk onderdeel van de speaker is met zorg ontworpen voor een betere geluidskwaliteit. Maar zelfs een revolutionair product kan profiteren van een beproefde technologie, zoals de waveguidetechnologie van Bose. Daarom wordt in deze hoofdtelefoon gebruik gemaakt van twee waveguides van 28 cm voor vol en rijk geluid dat door geen enkele andere wearable speaker wordt geëvenaard.
Omgeven door geluid. Bewust van je omgeving.
Doe hem om. Loop rond. Neem een gesprek aan of stel Siri een vraag. Met deze speaker ben je niet gebonden aan je apparaten en hou je contact met je omgeving.
Robuust en comfortabel
De technologie die voor zo veel bas zorgt, buigt mee met de nekband. Bose heeft daarnaast gebruik gemaakt van speciale materialen, zoals buigbaar, vorm behoudend metaaldraad omsloten door silicone die ook in de gezondheidszorg wordt gebruikt en precies zover gebogen kan worden dat de nekband goed over je schouders blijft liggen. Hij is zo comfortabel dat je na een dag dragen bijna vergeet dat je hem omhebt.
Bose Connect-app
Gebruik de Bose Connect-app om eenvoudig de Bluetooth-verbindingen van je SoundWear speaker te beheren en de bas in te stellen. De app biedt ook producttips en laat je de instellingen helemaal naar wens aanpassen.

Laatst bekende prijs: € 291.00

Bekijk alle Bose hoofdtelefoon SoundWear Companion reviews

About the Author