JBL draadloze hoofdtelefoon Everest 710 review

JBL draadloze hoofdtelefoon Everest 710 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews JBL draadloze hoofdtelefoon Everest 710

Name
Review score

Product informatie:

JBL EVERESTâ„¢ 710
Geen last meer van draden. Vrij om te delen.
Zet de JBL Everest 710 op en je ervaart tot wel 25 uur draadloze vrijheid, de opwinding van waanzinnig Legendarisch JBL Pro Audio-geluid en het ergonomische comfort van de afwerking met hoogwaardig materiaal en een goede pasvorm. Share Me 2.0-technologie stelt je in staat om te verbinden en je muziek te delen met jouw vrienden, via Bluetooth. Het snelle in 2 uur opladen, een strak klein op te vouwen ontwerp en een compacte harde etui maken van deze hoofdtelefoon de perfecte metgezel voor jouw drukke levensstijl. Een ingebouwde microfoon faciliteert kristalheldere handsfree telefoongesprekken en met de eenvoudige bediening op de oordop heeft u de controle over jouw muziek. Deze hoofdtelefoon, die beschikbaar is in vier metallic afwerkingen, plaatst jouw passie en leven op de voorgrond. Dare to Listen!
Bluetooth-aansluitmogelijkheden
Geniet draadloos van al jouw muziek.
Legendarisch JBL Pro Audio-geluid
Geniet van hetzelfde ongelofelijke geluid en de rijke ervaring die JBL al bijna 70 jaar lang levert in concertzalen, studio's en woonkamers.
Verbind en deel
Met de ShareMe 2.0-technologie kun je jouw hoofdtelefoon koppelen met andere Bluetooth-hoofdtelefoons om draadloos jouw muziek, video's en games te delen, ongeacht het merk apparaat.
Batterij van 25 uur, snel opladen in 2 uur
Micro USB-opladen met ingebouwde batterij levert tot 25 uur afspeeltijd en wordt in slechts 2 uur weer snel opgeladen.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle JBL draadloze hoofdtelefoon Everest 710 reviews