JBL Soundgear (Grijs) review

JBL Soundgear (Grijs) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews JBL Soundgear (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

JBL Signature Sound
Geniet van een rijke en indrukwekkende audio-ervaring die alleen JBL-geluid kan bieden, mede dankzij de Quad-transducers met basversterking.
Telefonische vergaderingen met dubbele microfoon
Handsfree, kristalheldere telefoongesprekken stellen je in staat gemakkelijk en op comfortabele wijze telefonische vergaderingen te beleggen, zonder echo of ruis.
Zowel de handen als de oren vrij
Zonder kabels kun je op comfortabele wijze en handsfree draadloos al je inhoud streamen, terwijl je je volledig bewust blijft van je omgeving en anderen niet stoort.
Het leven thuis beschikt nu over een soundtrack
Maak kennis met een compleet nieuwe manier om geluid thuis te ervaren: door het te dragen. Dankzij de draadloze JBL Signature Sound prestaties en de Quad-transducers met basversterking, creëert de Soundgear BTA je eigen persoonlijke geluidszone terwijl je je toch volledig bewust blijft van je omgeving. De constructie rond je nek, de ergonomische vormgeving, de intuïtieve bediening en de zachte stoffen afwerking zorgen voor een ongekende geluidservaring waarbij je zowel je handen als je oren vrij hebt. De JBL Soundgear BTA, die Bluetooth®-ondersteuning biedt voor het streamen van geluid via compatibele apparaten, biedt een afspeeltijd van 6 uur, een korte oplaadtijd van 2 uur en een dubbele microfoon met echo-onderdrukking voor kristalheldere telefoongesprekken. De meegeleverde draadloze Bluetooth®-audiozender voor tv maakt een eenvoudige aansluiting op je tv mogelijk zodat je nog meer kunt opgaan in een film. Of je nu je VR-ervaring een extra impuls wilt geven met krachtige audio, een video wilt bekijken, muziek wilt luisteren tijdens je dagelijkse activiteiten in huis of een telefonische vergadering wilt houden, de JBL Soundgear biedt je een spectaculaire, indrukwekkende geluidservaring met totale vrijheid en optimaal comfort.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle JBL Soundgear (Grijs) reviews

About the Author