AEG koelkast (inbouw) SFB51221AS review

AEG koelkast (inbouw) SFB51221AS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SFB51221AS

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Energiezuinige koelkast van AEG
De AEG SFB51221AS inbouw koelkast is een energiezuinige koelkast met vriesvlak. De koelkast produceert maar 35 decibel en is daarmee erg stil. In deze koelkast kun je al je wekelijkse boodschappen kwijt. De koelkast is net zoals de andere producten van AEG gemaakt met het oog op vorm en functionaliteit.
Overzicht in je koelkast
In de koelkast zijn diverse stevige plateaus met veiligheidsglas te vinden. Je kunt de plateaus zelf op de voor jou goede hoogte ophangen. Heb je een zware pan met restjes? Geen probleem, het veiligheidsglas kan veel gewicht aan. Het vriesvlak bevindt zich boven aan de koelkast en heeft een netto-inhoud van 14 liter. Een bak ijs, een pizza of wat restjes, het past er prima in. In het 4-sterren vriesvlak kan je ook eten dat heel vers is goed invriezen. Het schoonmaken van de koelkast is met de AEG SFB51221AS eenvoudig. Het intelligente design met speciaal afgeronde hoeken maakt het schoonmaken een stuk efficiënter. Je bent sneller klaar en je koelkast is weer fris. Onder in de koelkast vind je twee vershoudladen waar je groente en fruit in kunt doen. Fijn aan de inbouw koelkast is dat je hem mooi in het design van je keuken integreert.
Voordelen aan de AEG SFB51221AS koelkast
Koelkast met vriesvak
Energiezuinig met energielabel A++
Intelligent design
Led-verlichting voor goed zicht in de koelkast
Goed voor jezelf en het milieu
Ben jij op zoek naar een energiezuinige koelkast mét vriesruimte? Dan is de AEG SFB51221AS een goede keus. Met deze koelkast hou je het overzicht, blijven je producten lang lekker en ben je goed bezig voor het milieu. De koelkast heeft energielabel A++. Apparaten met het A++ label zijn wel 21% zuiniger dan apparaten met het A+ label.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SFB51221AS reviews