AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC review

AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC
Een energiezuinige deur-op-deur inbouw koelkast met een overzichtelijke temperatuurdisplay. Voorzien van flexibel indeelbare legplateus en deurvakken, led-verlichting en een zelfsluitende deur. De Coolmatic-functie zorgt voor zeer snelle koeling.
Een koelkast met een simpele bediening
Op het fraai digitaal display lees je de koelinstelling in een oogopslag af. Met elektronische plus/min tiptoetsen kun je de temperatuur vlug aanpassen. Bij het inladen van veel verse producten kun je de Coolmatic-functie activeren. De motor produceert dan tijdelijk het maximaal koelvermogen. Zo worden nieuwe producten snel op de optimale bewaartemperatuur gebracht, zonder dat de temperatuur van andere producten afneemt. De koelkast keert vervolgens automatisch terug naar de normale instelling.
Een riante binnenruimte die je flexibel kunt indelen
De AEG SKE81221AC biedt een binnenruimte van 202 liter die flexibel in te delen is. De van verstevigd veiligheidsglas vervaardigde legplateus zijn in hoogte verstelbaar. Een van de legplateus is inschuifbaar om ruimte te maken voor flessen, karaffen en hoge opbergbakken. De deurvakken kunnen eveneens naar wens gerangeerd worden. Er zijn 2 lades, om bijvoorbeeld plantaardige producten en dierlijke producten apart te bewaren. Alle binnenhoeken zijn afgerond, waardoor je de koelruimte eenvoudig en efficiënt kunt schoonhouden.
De AEG SKE81221AC is ontworpen om energie te besparen:
De deur sluit zichzelf wanneer hij per ongeluk op een kier wordt gelaten. Dit gebeurt zachtjes en geruisloos. Staat de deur te lang wijd open, dan krijg je een visuele en akoestische melding.
Energiezuinige led-verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting van de binnenruimte.
Met een A++ energie-efficiëntie verbruikt de koelkast 21% minder stroom dan een model met een A+ energielabel.
De koelkast heeft een hoogte van 1.22 m, waardoor hij met gemak 50 cm tot 70 cm boven de vloer kan worden ingebouwd. Vanwege het deur-op-deur montagesysteem integreert het apparaat excellent met het interieur van je keuken. De motor werkt op een extreem laag geluidsniveau van 35 dB. Stijlvol, zuinig en stil houdt de AEG SKE81221AC inbouw koelkast je levensmiddelen constant op de ideale temperatuur.

Laatst bekende prijs: € 539.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SKE81221AC reviews