Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3520-21 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3520-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3520-21

Product informatie:

De Liebherr is een ruime inbouwkoelkast met een netto-inhoud van 308 liter. Dankzij het krachtige PowerCooling-systeem koelen verse producten snel af en blijft de koeltemperatuur constant. Het toestel is bovendien ook heel energiezuinig. Een deurcontactschakelaar schakelt de ventilator bij het openen van de deur bijvoorbeeld uit, wat voor de nodige energiebesparing zorgt.
Perfecte luchtvochtigheid voor elk voedingsproduct
Heb je boodschappen voor enkele dagen gedaan? Dan wil je dat je verse groenten, fruit, vlees en vis hun gezonde eigenschappen en lekkere textuur bewaren. De BioFresh-lade behoudt steeds een temperatuur van net boven het vriespunt en een luchtvochtigheid van 90%, ideaal voor groenten en fruit. Om de bergruimte in de laden optimaal te benutten zijn de laden op telescooprails bevestigd. Zo kun je ze maximaal uit het toestel trekken. Je kunt ze ook gemakkelijk uit het toestel nemen als je de deur van het toestel 90┬░ opent.
Elegante GlassLine-legplateaus
Een inbouwtoestel moet perfect passen in de keuken. Dankzij de in de hoogte verstelbare stelpoten plaats je deze koelkast op de juiste positie. Zo is je keuken helemaal netjes afgewerkt. Een tot op de millimeter juiste plaatsing is ook goed voor de werking op de lange termijn van het toestel. De binnenkant van het toestel is helemaal gaaf en afgewerkt. Dankzij de GlassLine-legplateaus heb je een mooie en tegelijk veilige opbergruimte. De elegante GlassLine-legplateaus zijn stootvast, beschermd tegen krassen en gemakkelijk te reinigen. De lijsten uit roestvrijstaal houden de etenswaren op hun plaats. De deur-op-deurbevestiging verzekert een optimaal gebruik van de ruimte in de keuken.
Zowel praktisch als energiezuinig
De Liebherr IKB 3520-21 is naast praktisch ook energiezuinig. Laat je de deur van de koelkast net iets te lang openstaan, dan krijg je een geluidssignaal te horen. Met de ledverlichting is de inhoud van het toestel helemaal goed verlicht. Het verbruikt ook weinig energie en de verlichting is heel duurzaam. Met de druktoetsen in het toestel stel je de temperatuur exact in. Kortom, ben je op zoek naar een energiezuinige en riant grote koelkast voor het hele gezin, dan is de Liebherr inbouw koelkast IKB 3520-21 het toestel dat je in je keuken moet hebben.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKB 3520-21 reviews

About the Author