Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520-21 review

Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520-21

Product informatie:

De praktisch ingerichte Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 beschikt over BioFresh-lades, PowerCooling en SuperCool om jouw boodschappen zo goed mogelijk te koelen. De producten die je in dit apparaat met 301 liter inhoud plaatst kunnen hierdoor langer vers blijven. Zo helpt deze koelkast je om verspilling te voorkomen en dus geld te besparen!
Optimale koelresultaten in de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21
In de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 weet je zeker dat jouw boodschappen optimaal gekoeld worden. Dit apparaat met een inhoud van 301 liter is namelijk uitgerust met de speciale BioFresh-lades. Hierin wordt een constante temperatuur van net boven de 0 graden Celsiuis behouden en heerst een ideale luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat groenten en fruit tot wel 3 keer langer vers kunnen blijven! In de rest van de koelkast wordt ook goed voor je producten gezorgd. Dankzij PowerCooling blijft de koeltemperatuur gelijkmatig. Zodra de deur opengaat, wordt deze functie even uitgeschakeld om zo min mogelijk energie te verspillen. De boodschappen die je dan nieuw in de koelkast plaatst worden extra snel gekoeld met behulp van SuperCool. Zo heb je altijd perfect gekoelde producten in jouw Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21!
Pas de koelkastindeling aan jouw wensen aan
De Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 is speciaal ingericht om er zo makkelijk mogelijk veel boodschappen in te kunnen bewaren. Het apparaat is ingedeeld met GlassLine-legplateaus die verstelbaar zijn en tot wel 30 kg kunnen dragen. De deurvakken zijn ook extra sterk en flexibel in te delen, waardoor zelfs grote 2 liter verpakkingen hier prima bewaard kunnen worden. Al deze onderdelen zijn makkelijk te verwijderen vanaf een deuropening van 90 graden en kunnen heel eenvoudig gereinigd worden.
Met de Liebherr inbouw koelkast IKBP 3520-21 heb je een praktisch ingedeelde koelruimte met 301 liter inhoud tot je beschikking waarin je boodschappen perfect gekoeld worden.

Laatst bekende prijs: € 1599.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (inbouw) IKBP 3520-21 reviews

About the Author