Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21 review

Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21

Product informatie:

Grote kwaliteit in klein formaat
Een betrouwbare onderbouwkoelkast met een laag energieverbruik en een slimme indeling past in elke keuken, zowel thuis als op kantoor. Kies ook voor de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21.
Alarm in de deur
Als je snel even iets uit de koelkast pakt, vergeet je soms de deur dicht te doen of doe je het net te zacht. Op die manier gaat veel energie verloren en wordt het binnenklimaat van je koelkast verstoord, vooral als het een tijdje duurt. De Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 waarschuwt je al na 60 seconden met een goed hoorbaar alarm, zodat de deur nooit meer per ongeluk geopend blijft. Bovendien is deze koelkast met een A++ energielabel en zuinige LED-verlichting niet duur in het gebruik. De bediening van de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 met knoppen is duidelijk, en de temperatuur lees je af op een digitaal display. Met deze koelkast haal je een kwaliteitsproduct in huis.
Koelkast op maat
In een nis van 60 centimeter breed en 88 centimeter hoog kun je met de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 maar liefst 135 liter netto koelruimte gebruiken. Dankzij de verstelbare plateaus en de handige Comfort Glassline deurvakken kun je voor elk formaat fles of pak wel een goede plaats vinden. Als je een keer een grote taart koel wil bewaren kun je natuurlijk ook een plateau verwijderen. Dat is ook praktisch als je de glazen plateaus wilt schoonmaken. Met zo'n flexibel interieur kun je dus alle kanten op. Ook als je veel ongekoelde levensmiddelen in de Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 doet, kun je rekenen op de hoogwaardige techniek van Liebherr. De automatische SuperCool functie zorgt ervoor dat de temperatuur 12 uur lang op +2 ┬░C wordt gehouden als dat nodig is, en zo blijft je voedsel lang vers. De Liebherr onderbouw koelkast UIK 1510-21 heeft een deur-op-deur inbouwsysteem en verwisselbare deurscharnieren. De deur kan tot een ruime 115 graden worden geopend. Je kunt hem dus in elke hoek inbouwen.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Liebherr koelkast (onderbouw) UIK 1510-21 reviews

About the Author