Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 review

Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens iQ100 integreerbare koelkast
De Siemens KI20RV60 inbouw koelkast met de zuinige energieklasse A++ is geschikt voor kleine huishoudens en heeft een inhoud van 181 liter. De inbouw koelkast is voorzien van 5 legplateaus van veiligheidsglas waarvan 4 in hoogte verstelbaar. De groentelade heeft een gegolfde bodem waardoor groente en fruit tegen condensatie worden beschermd. In de deur zijn 3 kleine vakken en een groot flessenvak aangebracht. Verder is de met vlakschanieren voorziene deur omkeerbaar.
De koel-vriescombinaties voor langdurige versheid: Met iSensoric
Deze koelvriescombinatie met iSensoric biedt de ideale omstandigheden voor perfecte, langdurige versheid en flexibiliteit. Er is altijd een constante temperatuur in de koelkast zodra de deur wordt geopend, ongeacht de buitentemperatuur. Al jouw etenswaren blijven hierdoor langer vers.
Een compacte koelkast van alle gemakken voorzien
De koelkast is van alle gemakken voorzien. Zo vind je binnen de koelkast 5 legplateaus, een flessenhouder en een eierbakje. De ruime groentelade heeft een golvende bodem, zodat groente en fruit beschermd blijven tegen condensatie. De platen zijn gemaakt van safetyGlass, waardoor het glas veilig en sterk is. Daarnaast zijn de platen eenvoudig schoon te houden. De koelkast heeft één deur, waarvan je de draairichting kunt veranderen. Zo past de ijskast altijd in je keuken. Verder is de koelkast redelijk compact met een hoogte van ruim 102 centimeter en een breedte van ruim 54 centimeter. Daarnaast behoort deze koelkast tot de op een na zuinigste energieklasse A++.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle Siemens koelkast (inbouw) KI20RV60 reviews

About the Author