Siemens koelkast (onderbouw) KU15RA60 review

Siemens koelkast (onderbouw) KU15RA60 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens koelkast (onderbouw) KU15RA60

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens KU15RA60
De Siemens KU15RA60 is een onderbouwkoelkast met pracktische afsluitbare Fresh lade voor groente en fruit. Dankzij handige indelingsmogelijkheden, zoals legplateaus en deurvakken, kun je in deze koeler allerlei producten van verschillende afmetingen kwijt. Bovendien gaat het apparaat zuinig om met energie en kun je de draairichting van de deur aanpassen.
]Mild voor het milieu
De koeler heeft een A++ certificering gekregen. Deze certificering is op zijn zachtst gezegd zeer energiezuinig te noemen en komt neer op een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van maar 92 kilowattuur. Met deze koelkast zet je weer een stapje in de juiste richting als het gaat om het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk.
Een deur met meerdere mogelijkheden
De deur van het apparaat is voorzien van een SoftClose systeem, een luxe oplossing die het dichtklappen van de deur tegengaat. Dankzij dit systeem voorkom je beschadigingen aan het apparaat. Tevens zal SoftClose de deur automatisch sluiten als deze op 20 graden open blijft staan. Wil je dat de deur van jouw koeler naar links draait? Dan is dat eenvoudig aan te passen. Ga je verhuizen en komt dan een rechtsdraaiende koelkastdeur beter van pas? Bij deze Siemens KU15RA60 is dit geen enkel probleem!
Stille kracht
Met een geluidsniveau van 38 decibel zal het apparaat alleen een fluisterend gezoem laten horen. Hierdoor zul je zelfs in een open keuken geen last hebben van het apparaat De Siemens KU15RA60 is een prima model als je op zoek bent naar een koelkast die niet veel ruimte in beslag neemt. Dankzij de effici├źnte indelingsopties en een deursysteem met verwisselbare draairichting, heb je meer mogelijkheden met dit apparaat dan je in eerste instantie zou denken. De stille compressor, energiezuinigheid en SoftClose, zijn de fijne extraatjes die het apparaat nog aantrekkelijker maken.

Laatst bekende prijs: € 440.00

Bekijk alle Siemens koelkast (onderbouw) KU15RA60 reviews

About the Author