Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB24431SA review

Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB24431SA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB24431SA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stille en zuinige Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA
Deze praktische koelvriescombinatie is zuinig in energieklasse A+ en biedt LowFrost en een handige indeling. Daarbij is hij lekker stil en prettig in te delen.
Design van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA
Deze inbouw koelvriescombinatie is uitgevoerd in wit. Hij wordt gemonteerd met het sleepdeursysteem. De draairichting van de deur is verwisselbaar, zodat je hem altijd aan jouw wensen of situatie kan aanpassen. Zodra je de koeling opent, wordt de ruimte helder en zuinig verlicht met LED verlichting. Met een geluidsniveau van 35 dB is deze koelvriescombinatie stil genoeg om in een open keuken te plaatsen. De koeling heeft een inhoud van 160 liter en de inhoud van de vriezer is 57 liter. Het bedienen van de Zanussi inbouw koelvriescombinatie ZBB24431SA doe je met een vertrouwde draaiknop.
Het indelen van de koeling
In de koeling heb je de beschikking tot 4 uitneembare legplateaus van veiligheidsglas. Van deze legplateaus bepaal je zelf de positie en het aantal dat je wilt gebruiken. Je kan de indeling van de koeling dus altijd veranderen. Omdat je de legplateaus zo makkelijk uitneemt, is schoonmaken zo gebeurd. Verder vind je in de koeling:
2 grote vershoudlades voor groenten en fruit
1 deurvak met flessenrek voor grote flessen en pakken
1 deurvak voor kleinere flessen en potten
2 kleinere deurvakken
eierenrekje
Met behulp van de degelijke flessenhouder in de deur vallen je flessen nooit meer om.
Vriezer
De vriezer heeft een capaciteit van 4 kg per 24 uur. In de 2 grote, transparante lades zie je altijd meteen wat je in huis hebt. Door het formaat van de lades kan je ook makkelijk wat grotere producten kwijt. Door de LowFrost technologie ontstaat er weinig ijsvorming in de vriezer. Ontdooien hoeft minder vaak en gaat snel. Dat scheelt tijd!
Stil, eenvoudig en praktisch
Deze inbouw koelvriescombinatie biedt precies comfort waar je het nodig hebt. De indeling met uitneembare plateaus en handig flessenrek maken het je lekker makkelijk. Door de deur met verwisselbare draairichting is deze koelvriescombinatie extra flexibel en daarbij maakt hij weinig geluid!

Laatst bekende prijs: € 484.00

Bekijk alle Zanussi koelvriescombinatie (inbouw) ZBB24431SA reviews

About the Author