AEG inductie kookplaat IKE95454XB review

AEG inductie kookplaat IKE95454XB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG inductie kookplaat IKE95454XB

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Meer ruimte. Meer smaak. Onmiddellijk
Creëer meerdere grote oppervlakken om op te koken met de brugfunctie op de AEG-inductiekookplaat. Met één aanraking van een toets kunnen twee zones worden gekoppeld, en wordt een grotere zone gecreëerd om op te koken. Door de automatische uitlijning voor het delen van de temperatuur- en tijdinstellingen is dit een optimale oplossing voor het gelijktijdige gebruik van grote potten en pannen. Flexibel gebruik ook in hitte met de booster-functie. Met deze functie kun je jouw gerecht extra snel opwarmen.
MaxiSense, de flexibele kookplaat
Op deze MaxiSense-inductiekookplaat kunt u uw pan overal zetten. Zorg er gewoon voor dat het kruisje bedekt wordt en de zone past zich automatisch aan aan de maat en plaats van jouw kookgerei. Dankzij deze technologie kun je ook koken met ovale pannen of met verschillende grote pannen tegelijkertijd.
Met mogelijkheid tot besturing van een Hob2Hood
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van jouw behoeften.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kunt dit er gewoon afvegen om jouw kookplaat schoon te houden.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle AEG inductie kookplaat IKE95454XB reviews