AEG oven (inbouw) BEB331010M review

AEG SurroundCook oven (inbouw) BEB331010M review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG SurroundCook oven (inbouw) BEB331010M

Product informatie:

Jouw verwachtingen telkens weer ingelost
Het goudbruine korstje op een aardappelgratin. De donkerbruine korst op een rundsfilet. De zachte smaak van een rijkelijke chocoladecake. Altijd weer gelijkmatige resultaten behalen vereist nauwkeurig afgeregelde warmte die consistent doorheen de hele oven verdeeld wordt. In tegenstelling tot standaardovens zorgt de geavanceerde ventilatortechnologie van de SurroundCook oven ervoor dat elk gerecht exact de juiste hoeveelheid warmte krijgt. Gelijkmatig. Consistent. Waar de gerechten ook staan. Of het nu één of meerdere gerechten zijn. Je hoeft gerechten halverwege niet meer om te draaien. Alleen de resultaten die voldoen aan jouw verwachtingen. Elke keer.
Bereid meer dingen tegelijk en krijg toch een perfect resultaat
De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat jouw gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Ideaal voor de bereiding van een luxe driegangenmaaltijd of voor de luie zondag waar je met gemak drie pizza's tegelijk erin kwijt kunt.
Lage deurtemperatuur voor veilig gebruik
Kinderen in de buurt van de oven is niet meer zo eng als vroeger. Dankzij de 'Safe to Touch Plus' deur is de buitenkant van de ovendeur altijd koel voor een veilig gebruik.
Kraaknet en schoon oppervlak
De anti-fingerprint coating op de rvs afwerking voorkomt vingerafdrukken op het oppervlak. Zo zal jouw oven er altijd perfect schoon uitzien.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle AEG SurroundCook oven (inbouw) BEB331010M reviews

About the Author