Siemens oven (inbouw) HB633GBS1 review

Siemens oven (inbouw) HB633GBS1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens oven (inbouw) HB633GBS1

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens iQ700 bakoven
De Siemens HB633GBS1 is een moderne bakoven heeft een netto inhoud van 71 liter en is te bedienen via het 2,8“ TFT-Display met tiptoetsen en draaiknop. Deze bakoven heeft maar liefst 10 verwarmingsopties. Al jouw maaltijden worden precies verwarmd zoals jij dat wil. De deur sluit comfortabel en zacht door Softmove en door de EcoClean-laag hoef je deze oven niet vaak schoon te maken. Deze zelfreinigende laag breekt vervuiling af tijdens het bakken, grillen en braden.
iSensoric: sensorgestuurd bakken voor heerlijke maaltijden zonder inspanning
Bakken wordt zowel eenvoudiger als nauwkeuriger. Met de bakSensor bijvoorbeeld. Kies simpelweg een voedselcategorie. De baksensor meet de inwendige vochtconcentratie en weet daarmee volautomatisch wanneer het product klaar is.
Bakken met handige opties en functies
Ben je vergeten de oven aan te zetten voor dat stokbrood tijdens bezoek? Met de snel-voorverwarmen functie is je oven binnen no-time warm. Na 5 minuten is er al een temperatuur bereikt van 175 graden. Om aan te sluiten bij elke maaltijd, kan je kiezen uit 10 verwarmingssystemen:
4D hetelucht
Hetelucht Eco
Onder – en bovenwarmte
Onder – en bovenwarmte Eco
Onderwarmte
Circulatiegrill
Grootvlakgrill
Kleinvlakgrill
Pizzastand
Bij de levering van de Siemens HB633GBS1 zitten een combi braadrooster en een universele braadslede inbegrepen. Je kunt meteen aan de slag!

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Siemens oven (inbouw) HB633GBS1 reviews