AEG vaatwasser (inbouw) FEB52600ZM review

AEG vaatwasser (inbouw) FEB52600ZM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FEB52600ZM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Je vaat is steeds netjes en schoon met de AEG FEB52600ZM
De AEG FEB52600ZM is een half geïntegreerde vaatwasser die goed is voor 13 couverts. Technologische sensoren stellen per wasbeurt de tijd, temperatuur en waterverbruik in op basis van de bevuiling van de lading. Elke lading is op deze manier dus op de best mogelijke manier gewassen.
Focus op efficiëntie en gebruiksgemak
Het toestel is uitgerust met een inverter motor. Dit zorgt voor een besparing op het energieverbruik. Samen met de TimeSaver-functie van AEG vermidert deze motor de helft van de wasduur in vergelijking met een klassieke vaatwasser. Het ontwerp van dit toestel is volledig gefocust op efficiëntie en gebruiksgemak. Met de XtraDry functie geef je het droogresultaat een stevige boost. De AirDry met AutoDoor-technologie draagt daarbij ook zijn steentje bij. De deur opent automatisch 10 centimeter tijdens de laatste fase van het drogen. Zo bespaar je energie en droogt de vaat op een natuurlijke wijze. Je sluit dit toestel aan op je warmwaterleiding, waardoor het water niet in het toestel zelf moet opwarmen en het dus direct beschikbaar is.
Grote keuze programma's
Delicate glazen of mooi servies: je hebt de keuze tussen diverse wasprogramma's om je vaatgoed optimaal schoon te maken. Zo kun je kiezen tussen Glass 45°C, Intensief 70°C, 30 min 60°, AutoSense 45°-70° of Eco. Naast deze handige waaier aan programma’s is het inruimen van je vaat is ook heel handig. Speciale Soft Spikes beschermen je vaat tegen onnodige krassen en in het bovenrek vind je rubberen noppen om glazen en mokken te ondersteunen. De bovenkorf kun je bovendien in de hoogte verstellen, ook bij een volle lading. Is het wasprogramma voltooid? Dan schakelt het toestel zichzelf automatisch uit.
Perfecte timing met het startuitstel
Wens je het wasprogramma bijvoorbeeld 's nachts of tijdens je werkuren te laten lopen, dan maak je gebruik van het startuitstel. Je kunt de start van het programma tot 24 uur uitstellen. Kortom, ben je op zoek naar een hoogtechnologische vaatwasser die je vaat optimaal schoonmaakt, maar tegelijk ook energiezuinig is? Dan wordt de AEG inbouw vaatwasser FEB52600ZM jouw volgende vaatwasser!

Laatst bekende prijs: € 419.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FEB52600ZM reviews

About the Author