Bosch vaatwasser (inbouw) PerfectDry SPI66TS01E review

Bosch vaatwasser (inbouw) PerfectDry SPI66TS01E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) PerfectDry SPI66TS01E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Perfecte was en droogresultaten voor alle vaat
De PerfectDry vaatwasser van Bosch is voorzien van 7 verschillende programma’s met verschillende temperaturen. De vaatwasser is uitgerust met een aantal extra’s zodat ook je glazen mooi schoon worden. Daarnaast heeft hij nog 3 speciale functies die extra kunnen worden geactiveerd. De IntensiveZone zorgt er voor dat zelfs de meest vuile vaat schoon wordt. De functie zorgt er voor dat de sproeidruk en de tempratuur in de onderkorf wordt verhoogt en alle voedingsresten dus makkelijker worden verwijderd. De varioSpeedPlus functie Zorgt er voor dat je vaat drie keer sneller schoon en droog is met een even goed resultaat. De Extra droog functie kan worden ingeschakeld als er materialen in de vaatwasser zitten die niet zo makkelijk door worden. Denk bijvoorbeeld aan die plasticbakjes die er altijd weer nat uit komen. Dat is nu verleden tijd.
Waar de meeste vaatwassers maar een sproeiarm aan de bovenkorf heeft, heeft deze i6 Serie vaatwasser er twee. Dit zorgt voor een optimaal reinigingsresultaat omdat alle hoeken van de vaatwasser beter kunnen worden bereikt en dit zorgt er bovendien voor dat er behoedzamer wordt gereinigd. De beladingssensor en de AquaSensor zorgen er voor dat de water hoeveelheid op de hoeveelheid vaat wordt aangepast. De doseer assistent zorgt er voor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig wordt verspreid voor een nog schoner resultaat.
Perfect glanzende glazen
De i6 vaatwasser is uitgerust met een speciaal glas programma. Dit programma is extra voorzichtig met het wassen en drogen van je glazen. De vaatwasser past de tempratuur en droogtijd aan zodat je glazen schoon en glanzend uit de vaatwasser komen. De machine is voorzien van een glasbeschermingssysteem voor een extra voorzichtige reiniging van jouw fijnste glaswerk. De hardheid van het water wordt hierbij zo geregeld dat er geen glascorrosie ontstaat. In de onderkorf is een glazenhouder geplaatst zodat de wijnglazen, hoge glazen, flessen en vazen stevig blijven staan.
Flexibel in te delen
Deze vaatwasser van Bosch is heel flexibel in te delen. De bovenkorf kan in drie verschillende hoogtes worden versteld en is voorzien van een kopjes-etagère en drie neerklapbare bordensteunen. De onderkorf is ook voorzien van een kopjes-etagère en vier neerklapbader bordensteunen. Daarnaast is de onderkorf voorzien van een steunbeugel voor lange glazen.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) PerfectDry SPI66TS01E reviews