Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX03E review

Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX03E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX03E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E voor echt maatwerk
De Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E is erg zuinig met water en energie en heeft een aantal erg handige programma's om je vaat nog schoner en droger af te leveren. Hij is extra zuinig op je glaswerk en biedt je veel ruimte die je zelf in kunt delen.
Veel ruimte en een gemakkelijke indeling
Heb je net geïnvesteerd in een mooie inbouwkeuken waar je nog jaren van wilt genieten? Maak je keuken dan compleet met goede inbouwapparatuur die je veel moderne opties en gebruiksgemak geven. Wat dacht je van deze Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E? Hij biedt plaats aan 14 complete couverts. Een kerstdiner of verjaardagsfeest? Bestek, borden, glaswerk en pannen heb je zo van je tafel en uit je keuken in je vaatwasser gezet. Als je Bosch zijn werk doet, ga jij gezellig natafelen. De Vario-lades en Vario-bestekkorven deel je zelf in en plaats je op de door jou gewenste hoogte. Zo maak je nog beter gebruik van de ruimte van je vaatwasser.
Handige opties voor een extra schone vaat
Je bent extra zuinig op je mooie glaswerk. Veelvuldig afwassen onder minder goede condities zorgt ervoor dat je glazen dof worden en vlekken gaan vertonen. Dit gebeurt niet als je het speciale Glas 40°C-programma kiest. Met het handige Extra Droog-programma hoef je je borden en bestek niet na te drogen voordat je ze in je servieskast terugzet. De handige AquaSensor van je Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E meet de mate van vervuiling en past water- en stroomverbruik hierop aan. Hierdoor verbruikt deze afwasmachine aantoonbaar minder water en stroom en levert het jou besparingsmogelijkheden op. De AquaStop-technologie voorkomt waterschade in geval van een verstopping.
Stil in het gebruik en zeer energiezuinig
De Bosch inbouw vaatwasser SBE46MX03E heeft een bijzonder stille en energie-efficiënte EcoSilence Drive TM-motor. Hij produceert een geluidsniveau van 44 dB, wat erg stil is. Laat hem gerust werken als iedereen slaapt om te kunnen profiteren van goedkope nachtstroom. Niemand zal wakker worden van het geluid. Per jaar verbruikt je Bosch afwasmachine 266 kWu aan stroom. Hij verdient hierdoor een plek in energie-efficiëntieklasse A++. Met deze vaatwasser ga je beslist besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 678.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SBE46MX03E reviews