Bosch vaatwasser (inbouw) SMV68MX00N review

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV68MX00N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SMV68MX00N

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Afwassen met de ultrastille Bosch SMV68MX00N
Deze Bosch vaatwasser heeft een geluidsniveau van slechts 44 dB en valt onder energieklasse A++. Hij is bescheiden aanwezig én bescheiden voor je energierekening. Daarbij is hij flexibel tijdens het inruimen met de VarioFlex korven en de VarioLade.
Ergonomie en veiligheid
De Bosch SMV68MX00N is een inbouw vaatwasser, geschikt voor maximaal 14 couverts. Door zijn stille motor kan je hem plaatsen waar je maar wilt. Met een zacht geluid (het stilste programma is 44 dB) is de Bosch SMV68MX00N ideaal voor een open keuken of een gezin met jonge kinderen. De afwas kan beginnen wanneer jij dat wilt met de uitgestelde start timer. Je kan de start uitstellen met maximaal 24 uur. Met de VarioFlex korven en de Vario Lade ruim je lekker makkelijk in. Hoge glazen of grote borden? Deze vaatwasser biedt altijd wel een oplossing door de flexibele opbergmogelijkheden.
Afwassen met de Bosch SMV68MX00N
De Bosch SMV68MX00N biedt maar liefst 8 verschillende programma's, waaronder een speciaal programma voor glas. Je fijne glaswerk blijft altijd mooi in deze vaatwasser. Handig na een feestje met je beste glazen! De SMV68MX00N heeft de volgende programma's:
Intensief
Auto
Eco
Stil
Glas
1 uur
Snel
Voorspoelen
Voor alle automatische programma's geldt dat de hoeveelheid water precies wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat en de vuilgraad. Dit wordt geregeld door de Bosch AquaSensor. Met de AquaSensor wordt er nooit water verspild. Afwassen wordt nog makkelijker met de volgende functies:
VarioSpeed, om de wasprogramma's te verkorten
HygiënePlus
IntensiveZone
Glansdroog
Deze programma's maken het reinigen van extra vuile vaat, of het drogen van je vaat extra makkelijk!
Zorgeloos afwassen met de Bosch SMV68MX00N
Na makkelijk inruimen met de flexibele varioLade, kan je vertrouwen op een efficiënte wasbeurt. Lekker snel met VarioSpeed of voorzichtig met het glasprogramma. Ideaal voor een druk huishouden! Door de ActiveWater technologie van Bosch wordt deze vaatwasser snel warm en wordt er efficiënt gefilterd. Je vaat wordt optimaal gereinigd met een minimum aan water en energie.

Laatst bekende prijs: € 679.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SMV68MX00N reviews