Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU25AS00E review

Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU25AS00E review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU25AS00E

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU25AS00E
Een rvs-kleurige vaatwasser uit de SilencePlus klasse, uitgerust met sensoren om de belading en de vuilgraad te meten. ActiveWater-technologie zorgt voor efficiënt gebruik van water en energie. Vario-korven maken de afwasmachine flexibel indeelbaar.
AquaSensor vuilherkenning voor een perfect afgestemde afwascyclus
De Bosch SMU25AS00E is uitgerust met een geavanceerd automatisch spoelprogramma. Een beladingssensor meet hoeveel vaat je hebt ingeladen en een aquaSensor stelt vast hoe vuil de vaat is. Op basis hiervan kiest de vaatwasser de juiste watertemperatuur tussen 45 en 65°C en de meest geschikte spoelcyclus. Zo wordt je vaat stralend schoon gewassen met minimaal verbruik van energie en water. Naast het automatisch programma biedt de vaatwasser 4 andere spoelprogramma's: Intensief 70°C, 1h 65°C, Eco 50°C en Voorspoelen. Met de VarioSpeed speciale functie kun je bepaalde programma's 2x sneller laten verlopen zonder dat de afwasresultaten afnemen.
Onderscheidende kenmerken van de Bosch SMU25AS00E vaatwasser
Vario-korven: De zilverkleurige servieskorven zijn flexibel indeelbaar en de bovenste korf is in hoogte verstelbaar. De vaatwasser biedt ruimte aan 12 maatcouverts.
DoseerAssistent: Dankzij een gelijkmatige verspreiding van het vaatwasmiddel wordt je eet- en drinkgerei keurig gereinigd.
ActiveWater-technologie: Hogere pompprestaties, gerichte waterafgifte en geoptimaliseerde filtertechnologie zorgen voor een betere watercirculatie tijdens het spoelproces.
Glasbeschermingssysteem: De vaatwasser reguleert de hardheid van het water om glascorrosie te voorkomen.
Startuitstel: Door de start van de afwascyclus vooruit te programmeren kun je de vaatwasser laten werken op een tijdstip dat je het beste uitkomt.
De SMU25AS00E is onderdeel van de SilencePlus klasse van Bosch. Met een geluidsniveau van 48dB is het apparaat aangenaam stil in gebruik. De onderbouw vaatwasser heeft een rvs-look, waardoor de deur mooi aansluit op de kleur(en) van je keukenkasten. De deur is bovendien voorzien van Easylock, zodat hij soepel opent en sluit. Op het digitaal display kun je de resterende tijd van draaiende programma's en andere nuttige informatie aflezen. Met een eenvoudige bediening, flexibel indeelbare korven en sensorgestuurde programma's is de Bosch SMU25AS00E een prima optie om je vaat optimaal te reinigen en te drogen.

Laatst bekende prijs: € 459.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (onderbouw) SMU25AS00E reviews