Bosch vaatwasser SMV88PX16N review

Bosch vaatwasser (inbouw) SMV88PX16N review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch vaatwasser (inbouw) SMV88PX16N

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Vaatwasser met veel extra's
Zoek je een zeer complete en betrouwbare inbouw-vaatwasser? Dan is de Bosch vaatwasser SMV88PX16N een model om zeker eens te bekijken. Deze vaatwasser is zuinig en stil en is uitgevoerd met binnenverlichting en andere handige opties.
Snelle afwashulp op feestjes
De Bosch vaatwasser SMV88PX16N is voorzien van een TimeLight. Op de vloer wordt de resterende tijd geprojecteerd zodat je precies weet hoe lang de vaatwasser nog bezig is. Andere handige functies van deze Bosch vaatwasser SMV88PX16N zijn de IntensiveZone die de sproeidruk en de temperatuur in de onderkorf opvoert zodat extra vuile pannen goed gereinigd worden terwijl het servies in de bovenkorf een gewone behandeling krijgt. Er is ook een extra stil programma en er is een speciaal glas-programma op 40°C. Dankzij PerfectDry kan de vaat, ook plastic, na afloop van de cyclus direct droog opgeborgen worden. Kies je voor VarioSpeed Plus, dan is je afwas in een mum van een tijd klaar. Dat is handig als je tijdens een feestje om schone glazen en borden zit te springen. Goed om te weten dat de spoeltijd met 66% wordt ingekort, maar dat de reinigings- en droogresultaten hetzelfde blijven. Dat is dus optimaal.
Zuinig dankzij zeoliet
Zeoliet is een natuurlijk mineraal, het geheim achter het lage energieverbruik van de Bosch vaatwasser SMV88PX16N. Dankzij de werking van zeoliet bespaart de machine water, verbetert het droogproces en bereik je een perfect schoon eindresultaat, elke afwascyclus opnieuw. Het mineraal hoeft nooit vervangen te worden, want het herstelt zichzelf na iedere wasbeurt. Ook de beladingssensor zorgt voor een efficiënt gebruik van water en stroom, zodat je er zeker van bent dat je vaatwasser altijd lage verbruikskosten heeft. De Bosch vaatwasser SMV88PX16N heeft niet voor niets energielabel A+++.
Hygiëne is belangrijk
Heb je te maken met overgevoelige gezinsleden of met allergie? Dan waardeer je vast de nieuwe HygiënePlus-functie die in de Bosch vaatwasser SMV88PX16N geprogrammeerd is. De machine zorgt voor een antibacteriële reiniging van je bestek en servies door een spoeltemperatuur van 70°C aan te houden gedurende 10 minuten. De meeste in het huishouden voorkomende bacteriën gaan dood op temperaturen boven de 60°C, dus je weet zeker dat je vaat zeer hygiënisch gereinigd wordt met de HygiënePlus-functie.

Laatst bekende prijs: € 1067.00

Bekijk alle Bosch vaatwasser (inbouw) SMV88PX16N reviews

About the Author