Siemens vaatwasser (inbouw) SX578S36TE review

Siemens vaatwasser (inbouw) SX578S36TE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens vaatwasser (inbouw) SX578S36TE

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Siemens iQ700 vaatwasser SX578S36TE
Deze extra ruime en stille vaatwasser van Siemens is gebruiksvriendelijk en zuinig in gebruik. Dankzij de HomeConnect functie kan je op afstand je vaatwasser beheren. Deze variant is 5 centimeter hoger dan de standaard vaatwasser waardoor je 10% meer inhoud hebt en dus meer en grotere vaat kwijt kan. Het TFT-display zorgt er voor dat alles overzichtelijk is en makkelijk te bedienen.
Extra zuinig
Dit model van Siemens is voorzien van het zuinigste energielabel, namelijk A+++, maar is werkelijkheid nog eens 10% zuiniger. Dankzij de iQdrive-motor is het mogelijk om zo weinig energie te verbruiken zonder in te leveren op de prestaties. De korte programma’s behouden het uitstekende resultaat. Nog een voordeel van deze motor is dat hij niet slijt.
Briljant schitterend schone vaat
Dankzij verschillende technieken zorgt deze vaatwasser er voor dat je een prachtige glimmende glazen uit de vaatwasser haalt. Het briliantShine systeem is een perfect samenspel van Zeolith, Shine&dry, het glas 40 graden programma, het glasbeschermingssysteem en de waterhardheidregulatie zorgen voor het beste resultaat. Het Zeolith®-droogsysteem zorgt er voor dat vocht wordt opgenomen en vervolgens wordt ongezet in energie en warmte. Het zorgt er voor dat je vaat sneller en energiezuiniger droogt. Het shine&Dry systeem gebruikt extra water om alle resten van je vaat af te spoelen én verlengt de droogfase. Het 40 graden glasprogramma is speciaal ontwikkeld om voorzichtig maar grondig af te wassen. Het programma wast op een lagere temperatuur en heeft een extra lange en voorzichtige droogfase.
Met het varioSpeedPlus programma was je je vaat 3x sneller perfect schoon zonder op kwaliteit in te leveren. De onderkorf is voorzien van een intensiveZone. Hierbij wordt de druk en de tempratuur van het water verhoogd. Zo pakt het zelfs het hardnekkigste vuil aan. De vaatwasser beschikt over de extra functie hygiënePlus. Dit is ideaal voor keukengerei dat moet worden gereinigd volgens strenge normen.
Flexibel in te delen naar je eigen behoeften
Deze iQ700 serie vaatwasser van Siemens is uitgerust met een aantal handige snufjes om de vaatwasser zo efficiënt mogelijk te kunnen indelen. Zo beschikt de vaatwasser over varioFlexPro-korven; De bovenkorf beschikt over zes neerklapbare bordenhouders en twee kopjeshouders. Daarnaast is de bovenkorf makkelijk in drie verschillende hoogtes te verstellen door middel van de handige hendels aan de bovenkant. De onderkorf beschikt over acht neerklapbare bordenhouders en een handige glazenhouder. Hier kan je al je hoge glaswerk plaatsen zoals wijnglazen of vazen. Daarnaast is de vaatwasser voorzien van een varioLadePro. Dit is een extra bestek lade bovenin de vaatwasser. Deze besteklade heeft als extra dat hij extra diep is dat er zelfs espressokopjes in kunnen.

Laatst bekende prijs: € 1453.00

Bekijk alle Siemens vaatwasser (inbouw) SX578S36TE reviews