AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS review

AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS voor flexibel en krachtig vriezen
De AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS past naadloos in veel standaard inbouwkeukens en heeft een grote vriescapaciteit die je gemakkelijk zelf in kunt delen. Hij is zuinig met energie en heeft slimme sensoren die je vriezer goed in de gaten houden.
Gemakkelijk in te delen vriesruimte
De mooi vormgegeven AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS past in elke inbouwkeuken, zolang er een nis met de afmetingen 87,4 x 56 x 55 cm beschikbaar is. Deze handige vriezer beschikt over vier legplateaus met bijbehorende vrieslades. Zowel de lades als de legplateaus kun je gemakkelijk verwijderen. Uiteraard doe je dit regelmatig om ze schoon te houden, maar je kunt er ook extra vriesruimte mee creëren. Dit is handig als je grote verpakkingen in wilt vriezen die anders niet in de lades passen. Door de glazen vrieslades hou je altijd goed zicht op de inhoud van je vriezer.
Snel ontdooien en veel tegelijk invriezen
Het is verstandig om je AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS regelmatig te ontdooien. Veel mensen vinden dit terecht een vervelende en tijdrovende klus. Deze AEG maakt het je echter erg gemakkelijk. Je vriezer werkt op LowFrost-technologie, dat zorgt voor minder noodzaak tot ontdooien en een veel sneller ontdooiingsproces. Deze AEG vriezer heeft een netto-inhoud van 98 liter. Je kunt gerust gebruik maken van interessante aanbiedingen en in het groot inkopen. Als je veel levensmiddelen tegelijk in wilt vriezen, kan het lang duren voordat je voedsel op de juiste temperatuur komt. Deze AEG kan binnen 24 uur 10 kg vlees of vis volledig bevriezen. Met een dergelijke invriescapaciteit blijft je eten veel langer in topconditie.
Weinig geluid en zeer zuinig met energie
Als je AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS vol in bedrijf is, zou je je kunnen vergissen. Je hoort hem namelijk nauwelijks werken. Met een geluidsniveau van 34 dB mag je hem gerust muisstil noemen. Ook met energie springt deze AEG vriezer zuinig om. Hij heeft een plek gekregen in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++ en verbruikt ongeveer 157 kWu per jaar. Je zult aangenaam verrast zijn als je merkt dat je bij je jaarafrekening van je energieleverancier misschien wel geld terug krijgt.

Laatst bekende prijs: € 487.00

Bekijk alle AEG vriezer (inbouw) ABB68821LS reviews