SOLIS VENTILATOR REVOLVAIR FAN 755 review

SOLIS VENTILATOR REVOLVAIR FAN 755 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews SOLIS VENTILATOR REVOLVAIR FAN 755

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Deze ventilator met afstandsbediening en roterend frontrooster is ideaal voor een individuele regeling van de luchtstroom.
De SOLIS Revolvair is een handige ventilator die eenvoudig in elke gewenste richting kan worden gericht. Bijvoorbeeld naar boven als deze op de grond staat of juist naar beneden als deze op een kast staat. Maar ook 360 luchtverdeling is mogelijk dankzij het roterend frontrooster. De ventilator is in de stellen op 3 verschillende snelheden: laag, gemiddeld en hoog. Bovendien zijn alle functies op het apparaat zelf of met de afstandsbediening in te stellen. De ultradunne infrarood-afstandsbediening werkt op een CR2025 batterij ( meegeleverd).
De SOLIS Revolvair heeft een luchtcapaciteit van maximaal 25,95 m3/minuut, een luchtsnelheid van maximaal 2,58 m/seconde, een geluidsniveau van slechts 55,18 dB(A) en verbruikt slechts 35 Watt. Verder heeft deze ventilator een robuuste metalen behuizing en een anti-kantelschakeling die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch wordt uitgeschakeld bij omkantelen.

Laatst bekende prijs: € 119.00

Bekijk alle SOLIS VENTILATOR REVOLVAIR FAN 755 reviews