AEG airconditioner AXP26V578HW review

AEG airconditioner AXP26V578HW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG airconditioner AXP26V578HW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AXP26V578HW Air Conditioner
Moderne huizen hebben technologie nodig die zowel mooi als slim is. Daarom heeft AEG haar AirOundio gemaakt met gepatenteerd cilindrisch ontwerp. De draagbare airconditioner kan vanaf overal op afstand worden bediend. Houdt de lucht in de kamer constant gelijk. 
Consistent comfort
Het gepatenteerde AirSurround Systeem in de draagbare airconditioner levert consistent comfort. Dat komt doordat zijn innovatieve, cilindrische ontwerp lucht spiraalvormig naar boven stuurt, in plaats van naar binnen. Creëren van indirecte luchtstroming die lucht meer gelijkwaardig distribueert.
Premium meegeleverde raamkit
De raamkit biedt de allerbeste installatie in maar 30 seconden. Deze accessoires vormt een perfecte aanvulling op het minimalistische ontwerp van de draagbare airconditioner en creëert een discrete uitlaat via het raam. Bevestig deze op zijn plaats met gebruik van het slot en verzegel dan met gebruik van de verstelbare riem.
Stijl en efficiëntie. Gecombineerd
De compacte en stijlvolle cilindrische vorm van de draagbare airconditioner maakt het uniek, terwijl de ronde openingen in huis gelijkmatig verkoelen en verwarmen.
Absolute controle via de smartphone-app
Connecteer de draagbare air-conditioner met de AEG app op een smartphone om de temperatuur thuis op afstand te bedienen.
Comfort binnen bereik.
De minimalistische afstandsbediening beschikt over een stilistisch, rond ontwerp met gestroomlijnde, intuïtieve bedieningen. Geheel magnetisch bevestig je het veilig bovenop de draagbare airconditioner zodat deze altijd goed zichtbaar en opgeborgen is.

Laatst bekende prijs: € 718.00

Bekijk alle AEG airconditioner AXP26V578HW reviews

About the Author