Aerian airconditioner AACH EAT 12000 review

Aerian airconditioner AACH EAT 12000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Aerian airconditioner AACH EAT 12000

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Aerian airconditioner AACH EAT 12000 voor frisse lucht en een aangename temperatuur
Met de handige Aerian airconditioner AACH EAT 12000 creëer je op elke gewenste plek een binnenklimaat waarin jij je echt thuis voelt. Deze airconditioner ontvochtigt, verwarmt, koelt en zuivert de lucht in jouw ruimtes en is efficiënt in het gebruik.
Zowel koelen als verwarmen
We stellen hoge eisen aan de luchtkwaliteit, de temperatuur en de luchtvochtigheid van onze woning. Dat is meer dan terecht. Als jouw binnenklimaat niet goed is, merk je dat op den duur door gezondheidsklachten en voel je je ook niet op je gemak in je eigen huis. Deze mobiele Aerian airconditioner AACH EAT 12000 helpt je om een voor jou optimaal binnenklimaat te realiseren. Je plaatst hem in de ruimte die je behandeld wilt hebben, hangt de afvoerslang uit het raam en je laat hem zijn werk doen. Deze airconditioner kan je ruimte zowel snel verwarmen als aangenaam koel krijgen.
Zuivere lucht en een optimale luchtvochtigheid
Met een vermogen van 3500 W en vier standen voor alleen koelen, alleen verwarmen, alleen ventileren en een speciale nachtmodus, geeft de Aerian airconditioner AACH EAT 12000 je voldoende regelmogelijkheden. Heb je last van een te hoge luchtvochtigheid, dan zorgt deze Aerian ervoor dat er per uur 1 liter vocht uit de lucht wordt gehaald. Op topsnelheid behandelt deze airconditioner 338 m³ lucht per uur. Verontreinigingen filtert hij efficiënt uit de lucht en geeft je er frisse lucht voor terug. Als je slaapt is het verstandig om de temperatuur van je slaapkamer iets te verlagen. Je nachtrust kan er beter van worden. De speciale nachtstand zorgt voor een verlaging van 1-2° Celsius, gedurende zeven uur. Je wordt 's ochtends fris en uitgerust wakker.
Gemakkelijk in het gebruik en overal inzetbaar
Met een gewicht van 34 kg is deze Aerian airconditioner AACH EAT 12000 overal inzetbaar, zolang je maar netstroom hebt. Je kunt hem gemakkelijk instellen en op elk willekeurig tijdstip tussen nu en 24 uur laten beginnen met lucht zuiveren. Deze airconditioner gaat zuinig om met energie. Zijn koelprestaties plaatsen hem in de zuinige energie-efficiëntieklasse A en als hij verwarmt, verdient hij een plek in klasse A+.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Aerian airconditioner AACH EAT 12000 reviews

About the Author