Aerian airconditioner PAC8000W review

Aerian airconditioner PAC8000W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline airconditioner PAC8000W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Proline PAC8000W 8K AC: Slaap als een roos in een gekoelde ruimte
De Proline PAC8000W 8K AC is een mobiele airco die je huis en kantoor zelfs op de warmste dagen van het jaar lekker fris houdt. Dankzij de handige wieltjes rol je het toestel naar de plaats waar verkoeling het meest welkom is. Met een maximaal geluidsniveau van 65 dB kun je met vrienden praten of naar een spannende film kijken, terwijl het airconditioningsysteem voor verkoeling zorgt. Hierdoor slaap je als een roos in een heerlijk gekoelde kamer.
Koelen, ontvochtigen, ventileren en nachtmodus
De Proline PAC8000W 8K AC voorziet vier warmtestanden, zodat je steeds de beste temperatuur creƫert. Bovendien heb je met deze airco de keuze tussen koelen, ontvochtigen, ventileren en de nachtmodus. Bij het ontvochtigen wordt het vocht uit de lucht gezogen en afgevoerd met een afvoerslang. Dit is zorgt ervoor dat het toestel ook handig is in de winter. Zo kun je je badkamer vochtvrij maken of je was binnen laten drogen. Bij de ventilatiestand zorg je voor een aangenaam verfrissende luchtstroom.
Handige afstandsbediening
Je kunt voor een periode tot 24 uur de gewenste modus en temperatuur programmeren. Zo weet je zeker dat je dag en nacht het hoofd koel houdt. Als de ingestelde tijd om is, schakelt het toestel zichzelf uit. Bovendien bedien je deze koeler gemakkelijk vanop afstand met de handige afstandsbediening.
Geniet van de koelte met de Proline PAC8000W 8K AC
De Proline PAC8000W 8K AC is geschikt om een ruimte van 33 vierkante meter te koelen. Ideaal dus om je living, kantoor of slaapkamer te verkoelen. Ook kun je er je slaapkamers lekker fris mee maken in de nachtmodus, zodat je geniet van een goede nachtrust. Dankzij het energielabel A blijft het verbruik van elektriciteit beperkt. Het zorgt immers voor een verbruik van 0,9 kWh. Kortom, wil je het hoofd steeds koel houden en geniet je graag van een frisse woning of kantoor? Bekijk dan de Proline PAC8000W 8K AC en voel je fris als een hoentje.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Proline airconditioner PAC8000W reviews

About the Author