Electrolux airconditioner EXP09HN1W6 Outlet review

Electrolux airconditioner EXP09HN1W6 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Electrolux airconditioner EXP09HN1W6

Name
Review score

Product informatie:

Overal in huis lekker cool met de electrolux airconditioner EXP09HN1W6
De meeste mensen zijn blij wanneer het eens lekker weer is in Nederland, barbecue aan, zwembadje opblazen en genieten! Echter zijn we de hitte die ons huis dan binnentrekt niet gewend. Deze hitte zorgt voor slapeloze nachten..
Snel je huis afkoelen
Je bent niet vooruit te branden door de hitte in huis en het is gewoon alles behalve comfortabel. Met de Electrolux airconditioner EXP09HN1W6 heb je van de hitte in huis geen last meer. Je kunt weer genieten van het warme weer buiten en eenmaal thuis heerlijk afkoelen. De Electrolux is een draagbare airconditioner. Je hoeft dus niet onnodig ruimtes te koelen waar je geen gebruik van maakt. De electrolux airconditioner plaats je in de kamer die je af wil koelen en binnen no-time is de temperatuur een stuk gedaald.
Zeer laag stroomverbruik
De electrolux airconditioner EXP09HN1W6 heeft dankzij nieuwe technologieën een zeer laag stroomverbruik. Dit is goed voor het milieu, maar bespaart ook een hoop geld. Een ander groot voordeel aan het lage energie verbruik, is dat dit het geluid van de airco ook enorm beperkt. In tegen stelling tot veel andere airconditioners maakt de electrolux airconditioner EXP09HN1W6 weinig geluid.
Niet alleen voor `s zomers
De electrolux airconditioner EXP09HN1W6 komt niet alleen `s zomers van pas. Het is een airconditioner voor alle seizoenen omdat er ook een verwarm functie op zit. Dit multifunctionele apparaat zorgt dus voor een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter. Een comfortabele temperatuur het hele jaar door. Stof in huis is iets waar je het hele jaar niet aan ontkomt. Het is dan ook fijn dat de airconditioner filters heeft die de lucht zuiveren. Grote maar ook kleine stofdeeltjes worden uit de lucht gehaald en maken de lucht een stuk frisser in huis. Zoek je dus naar een airconditioner die draagbaar, makkelijk te verplaatsen, zowel afkoelt als verwarmd, energiezuinig èn lucht zuiverend is? Dan is de electrolux airconditioner EXP09HN1W6 een goede keus. Heb je nog vragen over dit apparaat of een van de andere artikelen op de website? Stel dan je vraag online aan één van onze experts.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Electrolux airconditioner EXP09HN1W6 reviews