Hb ventilator SF4011DWRC review

Hb ventilator SF4011DWRC review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Hb ventilator SF4011DWRC

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

HB SF4011DWRC
Vindt de verkoeling die je zoekt met de HB SF4011DWRC. Deze krachtige ventilator creëert een luchtstroom tot maar liefst 11 m/s voor ultieme verkoeling. Bovendien kan deze ventilator zelfs 360° rond draaien zodat de hele kamer een verkoelende luchtstroom heeft.
 
360° ventilator
De SF4011DWRC maakt gebruik van geavanceerde technologie om de efficiëntie en het bereik van de ventilator te verhogen. Dankzij de 360° oscillatie en de hoge blaaskracht koelt het de verwarmde lucht effectief af. De SF4011DWRC kan volledig rondraaien, maar de oscillatie kan ook worden ingesteld in een hoek van 30, 60, 90, 135, 180 graden. De verticale hoek kan tot 90° worden aangepast.
 
Automatische snelheid
De ventilator is uitgerust met Eco Intelligent Auto Adjustable Speed-technologie, die automatisch de werkingssnelheid aanpast aan de kamertemperatuur. Het past de snelheid van de ventilator zelf aan; temperatuur onder 25 ° C – LAGE snelheid, 25 – 29 ° C – MEDIUM snelheid, boven 29 ° C – HOGE snelheid. Dit verlaagt de bedrijfskosten van het apparaat en beïnvloedt, door het verbruik van elektriciteit te verminderen, de bescherming van het milieu.
 
Elke verandering in de snelheid van de luchtstroom
Dankzij drie instelbare luchtsnelheden kunt u de blaaskracht aanpassen, afhankelijk van de omstandigheden. De SF4011DWRC gebruikt CWWT-technologie (CENTRIFUGAL WINDWIELTECHNOLOGIE) in plaats van een gewone schroef. Het effect hiervan is om een extreem hoge windsnelheid – tot 11 m / s.
 
Automatische uitschakeling
Met de timer kunt u de tijd instellen voor het automatisch uitschakelen van de ventilator. Na het bereiken van de ingestelde tijd schakelt de ventilator automatisch uit.
 
Bedienen met de afstandsbediening
Het beheer van ventilatorfuncties is ook mogelijk met een afstandsbediening.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Hb ventilator SF4011DWRC reviews

About the Author