Tado° Slimme Thermostaat Starterskit (v3) review

Tado° Slimme Thermostaat Starterskit (v3) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tado° Slimme Thermostaat Starterskit (v3)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bespaar tot  31% op je verwarmingskosten 
Bespaar tot wel 31% op je verwarmingskosten! Met de Slimme Thermostaat van tado° heb jij het heft in handen en staat de verwarming niet onnodig aan als je niet thuis bent. Je regelt alles simpel en snel in de app en de rest gaat vanzelf.
Besparen zonder er bij na te denken
Moet jij ook vaak bijbetalen als de jaarnota van de energieleverancier op de mat valt? Vaak staat de verwarming onnodig aan als we niet thuis zijn. Met de producten van tado° kun je eindelijk écht besparen op je verwarmingskosten! Daar zijn ze zo zeker van dat ze de energiebesparingsgarantie bieden. Bespaar je binnen 12 maanden niet op je verwarmingskosten dan kun je je volledige aankoopbedrag terug krijgen.*
Zo werkt het
De Starterskit bevat de Slimme Thermostaat en een internetbridge. De internetbridge zorgt ervoor dat de instellingen die jij ingeeft in de de app worden doorgegeven aan de thermostaat die vervolgens de instellingen doorgeeft aan de CV-ketel. Heb je een bedrade thermostaat, dan hoef je alleen eenvoudig je huidige thermostaat te vervangen. Als je een draadloze thermostaat hebt, dien je gebruik te maken van de extensiekit. Daarna kun je eenvoudig in de app én op de thermostaat zelf je instellingen beheren.
Automatisch de juiste temperatuur in huis
Met de app kun je je verwarming besturen waar je ook bent, wanneer je maar wilt. Zo kun je gebruik maken van de locatie-gebaseerde sturing waardoor de verwarming uit gaat wanneer de laatste persoon het huis verlaat. En als jij op weg naar huis bent zorgt de thermostaat ervoor dat het huis alvast wordt opgewarmd. Bovendien past het systeem zich aan aan de actuele weersvoorspellingen. En omdat elk huis anders is houdt de tado° bij het aansturen van je radiatoren rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw.
Voor iedere kamer de perfecte temperatuur
In combinatie met de tado° Slimme Radiatorknoppen kun je nu ook per kamer de verwarmingsinstellingen beheren. Voorheen deed je dat door de radiator in een bepaalde kamer wat dichter te draaien. Nu doe je dat gewoon in de app. Door meer radiatoren in je huis te voorzien van een Slimme Radiatorknop kun je makkelijker en meer besparen. Ook de Slimme Radiatorknoppen zij bij ons verkrijgbaar.
* Voorwaarden energiebesparingsgarantie:
Geldt voor alle verwarmingsproducten die gekocht of gehuurd werden na 1 september 2016
Kopie van de originele aankoopbon (tado° of retailpartner)
Aankoopdatum niet langer dan 12 maanden geleden
Actieve gebruiksduur: minimum 6 maanden
Retourzending van de volledige en onbeschadigde producten
Het is niet nodig om verdere documentatie (bv. rekeningen) te voorzien over je energieverbruik.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Tado° Slimme Thermostaat Starterskit (v3) reviews

About the Author