Tado slimme thermostaat V2 starterspakket inclusief installatie review

Tado slimme thermostaat V2 starterspakket inclusief installatie review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Tado slimme thermostaat V2 starterspakket inclusief installatie

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Slimme thermostaat zal de verwarming thuis voor je regelen
Wat zou het toch fijn zijn als je thuis kan komen in een lekker verwarmd huis, door het vanaf je smartphone of tablet via de tado app te regelen. Nog fijner is dat de thermostaat automatisch op de energiebesparende modus aan zal gaan wanneer de laatste persoon uit het huis is vertrokken. Hierdoor bespaar je op een praktische en duurzame manier op je energiekosten.
Aansturing van meerdere zones
De Slimme Thermostaat dient om aanvullende verwarmingszones aan te sturen volgens hun eigen temperatuurinstellingen. Ideaal voor vloerverwarming. Hij verbindt zich via de Internetbridge van de Starterskit met het internet en met de app. Via de app heb je op ieder moment volledige controle over de temperatuur en de andere instellingen van de verschillende zones. Op het dashboard in de app krijg je ook een gedetailleerd rapport te zien van jouw energiegebruik van je verwarming en het temperatuurverloop per zone. De starterskit V2 bevat: een internetbridge (let op: deze versie werkt niet met Apple HomeKit). Maar is verder wel geschikt voor alle soorten cv-ketels.
Inclusief installatie
De Slimme thermostaat V2 is inclusief installatie via de bijgesloten voucher. Dus je kunt gratis contact opnemen met het professioneel installatiebedrijf voor een perfecte installatie van deze slimme thermostaat. Na de installatie is het alleen nog een kwestie van de app downloaden, verbinden en om de slimme thermostaat zijn werk te doen. De temperatuur hoeft overigens niet altijd en per se geregeld te worden via de app, zoals we van een thermostaat gewend zijn kan het ook nog steeds op de apparaat aan de muur geregeld worden.

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Tado slimme thermostaat V2 starterspakket inclusief installatie reviews

About the Author