Winix Luchtbevochtiger AW600 review

Winix Luchtbevochtiger AW600 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Winix Luchtbevochtiger AW600

Product informatie:

WINIX luchtbevochtiger AW600
De WINIX luchtwasser AW600 is een krachtige maar stille luchtbevochtiger die gelijktijdig allergenen en fijnstof uit de lucht verwijdert. De luchtbevochtiger AW600 is naast de woonkamer ook zeer geschikt voor je slaapkamer, waar schone lucht met de juiste vochtigheidsgraad de slaap en gezondheid bevordert. Het bevochtigingssysteem werkt op basis van verdamping met een ventilator waarmee een ruimte tot 55m² bevochtigd kan worden. Droge lucht wordt door het water gezogen langs draaiende schijven die allergenen en verontreinigende stofdeeltjes opnemen. Hierdoor keert alleen schoon water terug in de lucht om een schoon en gezond luchtvochtigheidsniveau te behouden. Deze draaiende schijven kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. De WINIX AW600 luchtbevochtiger en luchtreiniger is een hygiënisch bevochtigingssysteem dat gebruiksvriendelijk en eenvoudig schoon te houden is.
Krachtige luchtstroom
De Winix AW600 luchtbevochtiger is voorzien van een krachtige ventilator die kamers tot 55m² kan bevochtigen. Daarbij zorgt een efficiënt ontwerp ervoor dat de verdampte lucht goed circuleert in de kamer. Zo wordt de lucht sneller en vaker bevochtigd en gereinigd.
5-staps filtratie
De luchtbevochtiger AW600 reinigt en bevochtigt de aangezogen lucht in 5 fases:
Het voorfilter voorkomt dat de luchtbevochtiger door grotere stofdeeltjes verstopt raakt.
Het Coated Deodorization en HEPA combifilter absorbeert huishoudelijke luchtjes en vangt 99% van alle stofdeeltjes en allergenen op.
CleanCel® is een antimicrobiële coating waardoor bacteriën zich niet kunnen hechten in de 7 liter watertank.
De draaiende schijven nemen resterende stofdeeltjes uit het water op, zodat het water schoon blijft.
WINIX gepatenteerde PlasmaWave technologie neutraliseert virussen en gassen door middel van ionisatie waarbij geen schadelijke ozon vrijkomt.
Auto- en slaapmodus
De WINIX luchtbevochtiger AW600 beschikt over 3 ventilatorstanden. In de auto-modus meet de sensor de luchtvochtigheid in de ruimte en past de ventilatorstand daarop aan om een optimale luchtvochtigheid te bereiken. In de slaapmodus dimt de verlichting van het paneel en blijft de luchtbevochtiger AW600 op geruisloze snelheid bevochtigen en reinigen voor een ongestoorde nachtrust.

Laatst bekende prijs: € 259.00

Bekijk alle Winix Luchtbevochtiger AW600 reviews

About the Author