Winix luchtreiniger HR1000 review

Winix luchtreiniger HR1000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Winix luchtreiniger HR1000

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Winix luchtreiniger HR1000
De WINIX HR1000 is een luchtreiniger die door middel van 5-staps luchtreiniging zorgt voor schone en gezonde lucht. Het apparaat is modern vormgegeven en beschikt over sensoren die de luchtkwaliteit in de gaten houden. Naargelang de hoeveelheid vervuiling zal de luchtreiniger automatisch de lucht sneller reinigen. Deze automatische stand zorgt naast schone lucht ook voor een laag energieverbruik en een fluisterstille werking.
De WINIX HR1000 is onder andere geschikt voor het reinigen van lucht die verontreinigd is met pollen, rooklucht, kooklucht, vogelstof, bacteriën en fijnstof. Vooral mensen met hooikoorts, astma, COPD en huistofmijt-allergie hebben veel baat bij schone lucht.
Speciale app
De HR1000 is voorzien van WiFi. Met behulp van de speciale app voor iOS en Android kan de luchtreiniger op afstand bediend worden. Verder biedt de app ten allen tijde informatie over de luchtkwaliteit. Daalt de luchtkwaliteit onder een voor jou onaangename waarde? Dan kun je overal vandaan de HR1000 luchtreiniger bedienen met je smartphone of tablet. De Winix Smart app, die speciaal ontwikkeld is voor de HR1000 en NK305 luchtreiniger, kun je gratis downloaden uit de app store zodat je de luchtreiniger met je smartphone of tablet kan bedienen.
Vijf verschillende standen
De WINIX HR1000 heeft 5 standen (slaap,zacht, middel,hoog, turbo, automatisch). Allereerst biedt de luchtreiniger een automatische stand die 24 uur per dag zorgt voor schone en gezonde lucht. Deze automatische stand werkt door middel van ingebouwde sensoren die continu in de gaten houden hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit. Detecteren de sensoren verontreinigde lucht? Dan start de WINIX HR1000 automatisch met het reinigen van de lucht. Zodra de lucht weer schoon is dan zal de luchtreiniger weer naar de stille stand gaan. De lichtsensor zorgt er voor dat de luchtreiniger als u gaat slapen automatisch naar de slaapstand gaat.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Winix luchtreiniger HR1000 reviews

About the Author