Winix luchtreiniger TOWER Q review

Winix luchtreiniger TOWER Q review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Winix luchtreiniger TOWER Q

Product informatie:

WINIX luchtreiniger TOWER Q
De WINIX luchtreiniger TOWER Q is een elegante luchtreiniger die de lucht in een ruime slaapkamer of woonkamer grondig reinigt dankzij een 4-staps filtratiesysteem met een hoogwaardig HEPA filter (99,97%). Daarbij maakt deze luchtreiniger gebruik van de gepatenteerde PlasmaWave technologie die ook nog eens vluchtige gassen en virussen neutraliseert, zonder dat er chemicaliën toegevoegd worden. Met behulp van de WINIX Smart App kun je de TOWER Q luchtreiniger op afstand bedienen en tevens de luchtkwaliteit zowel binnen als buitenshuis monitoren.
Krachtige luchtstroom
De Winix TOWER Q luchtreiniger is voorzien van een krachtige ventilator die kamers tot 90m² kan reinigen. Daarbij zorgt een efficiënt ontwerp ervoor dat de lucht goed circuleert en stof aanzuigt vanuit alle hoeken van de kamer. Hierdoor wordt de lucht sneller en vaker gereinigd.
4-staps filtratie
De luchtreiniger TOWER Q heeft een All-in-One filter waarmee het de aangezogen lucht in 4 fases reinigt:
Het voorfilter voorkomt dat de luchtreiniger door grotere stofdeeltjes verstopt raakt.
Het Coated Deodorization filter absorbeert huishoudelijke luchtjes en rook.
Het hoogwaardige HEPA filter vangt 99.97% van alle stofdeeltjes en allergenen op.
WINIX gepatenteerde PlasmaWave technologie neutraliseert virussen en gassen door middel van plasma ionisatie waarbij geen schadelijke ozon vrijkomt.
Auto- en slaapmodus
De Winix luchtreiniger TOWER Q beschikt over 4 ventilatorstanden. In de auto-modus wordt de ventilatorsnelheid automatisch aangepast als de stofsensor meer of minder schadelijke stofdeeltjes detecteert. De luchtkwaliteitsindicator licht blauw, oranje of rood om aan te geven hoe schoon de lucht is. Er is tevens een lichtsensor die ervoor zorgt dat de luchtreiniger automatisch in de slaapmodus gaat als het donker wordt. Hierbij worden de lichten van het paneel gedimd en gaat de luchtreiniger op geruisloze stand reinigen voor een ongestoorde nachtrust.
Winix Smart App
De TOWER Q kan via wifi verbonden worden met de Winix Smart App. Je kan dan de luchtreiniger op afstand bedienen en programmeren met eigen voorkeursinstellingen. Daarnaast kun je de luchtkwaliteit monitoren zowel binnen als buitenshuis. Zo zie je op welk moment je het beste je huis kunt luchten of buiten gaan joggen.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Winix luchtreiniger TOWER Q reviews

About the Author