Winix luchtreiniger TOWER QS review

Winix luchtreiniger TOWER QS review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Winix luchtreiniger TOWER QS

Product informatie:

WINIX luchtreiniger TOWER QS
Stel je hoge eisen aan je luchtkwaliteit en aan je audiokwaliteit? De WINIX TOWER QS is niet alleen een elegante luchtreiniger die de lucht in een ruime slaapkamer of woonkamer grondig reinigt. Ze is tevens voorzien van een JBL Bluetooth speaker van 16 watt waarmee je muziek kunt spelen vanaf je mobiel in hoge kwaliteit. Daarnaast maakt de WINIX TOWER Q luchtreiniger gebruik van een 4-staps filtratie systeem met een hoogwaardig HEPA filter (99,97%) en gepatenteerde PlasmaWave technologie voor optimale lucht reiniging.
Krachtige luchtstroom
De Winix TOWER QS luchtreiniger is voorzien van een krachtige ventilator die kamers tot 90m² kan reinigen. Daarbij zorgt een efficiënt ontwerp ervoor dat de lucht goed circuleert en stof aanzuigt vanuit alle hoeken van de kamer. Hierdoor wordt de lucht sneller en vaker gereinigd.
4-staps filtratie
De luchtreiniger TOWER QS heeft een All-in-One filter waarmee het de aangezogen lucht in 4 fases reinigt:
Het voorfilter voorkomt dat de luchtreiniger door grotere stofdeeltjes verstopt raakt.
Het Coated Deodorization filter absorbeert huishoudelijke luchtjes en rook.
Het hoogwaardige HEPA filter vangt 99.97% van alle stofdeeltjes en allergenen op.
WINIX gepatenteerde PlasmaWave technologie neutraliseert virussen en gassen door middel van plasma ionisatie waarbij geen schadelijke ozon vrijkomt.
Auto- en slaapmodus
De WINIX luchtreiniger TOWER QS beschikt over 4 ventilatorstanden. In de auto-modus wordt de ventilatorsnelheid automatisch aangepast als de stofsensor meer of minder schadelijke stofdeeltjes detecteert. De luchtkwaliteitsindicator licht blauw, oranje of rood om aan te geven hoe schoon de lucht is. Er is tevens een lichtsensor die ervoor zorgt dat de luchtreiniger automatisch in de slaapmodus gaat als het donker wordt. Hierbij worden de lichten van het paneel gedimd en gaat de luchtreiniger op geruisloze stand reinigen voor een ongestoorde nachtrust
JBL speaker
De TOWER QS heeft een geïntegreerde 16 watt bluetooth speaker van JBL die tevens voorzien is van 2 passieve radiatoren voor een extra bas. Je kan eenvoudig via bluetooth muziek vanaf je smartphone afspelen. Zo brengt WINIX schone lucht en entertainment samen in huis.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Winix luchtreiniger TOWER QS reviews

About the Author