Winix Luchtreiniger ZERO+ review

Winix Luchtreiniger ZERO+ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Winix Luchtreiniger ZERO+

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

WINIX Luchtreiniger ZERO+
Als je last hebt van allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts of astma, dan besef je het belang van schone lucht. De WINIX luchtreiniger ZERO+ is onze krachtigste luchtreiniger die de lucht in je woonkamer zeer grondig reinigt dankzij een 5-staps filtratiesysteem met een hoogwaardig HEPA filter (99,97%) met een speciale antibacteriële coating. Daarnaast maakt de ZERO+ luchtreiniger gebruik van de gepatenteerde PlasmaWave technologie die ook nog eens vluchtige gassen en virussen neutraliseert, zonder dat er chemicaliën toegevoegd worden. Met behulp van de WINIX Smart App kun je de ZERO+ luchtreiniger op afstand bedienen, en tevens de luchtkwaliteit zowel binnen als buitenshuis monitoren.
Krachtige luchtstroom
De WINIX luchtreiniger ZERO+ is voorzien van een krachtige ventilator die ruimtes tot 120m² kan reinigen. Daarbij zorgt een efficiënt ontwerp ervoor dat de lucht goed circuleert en stof aanzuigt vanuit alle hoeken van de kamer. Hierdoor wordt de lucht sneller en vaker gereinigd.
5-staps filtratie
De luchtreiniger ZERO+ reinigt de aangezogen lucht in 5 fases:
Het voorfilter voorkomt dat de luchtreiniger door grotere stofdeeltjes verstopt raakt.
Het Coated Deodorization filter absorbeert huishoudelijke luchtjes en rook.
Het hoogwaardige HEPA filter vangt 99.97% van alle stofdeeltjes en allergenen op.
CleanCel® is een antimicrobiële coating waardoor bacteriën zich niet kunnen hechten aan het de hoogwaardige HEPA filter.
WINIX gepatenteerde PlasmaWave technologie neutraliseert virussen en gassen door middel van ionisatie waarbij geen schadelijke ozon vrijkomt.
Auto- en slaapmodus
De WINIX luchtreiniger ZERO+ beschikt over 5 ventilatorstanden. In de auto-modus wordt de ventilatorsnelheid automatisch aangepast als de stofsensor meer of minder schadelijke stofdeeltjes detecteert. De luchtkwaliteitsindicator licht blauw, oranje of rood om aan te geven hoe schoon de lucht is. Er is tevens een lichtsensor die ervoor zorgt dat de luchtreiniger automatisch in de slaapmodus gaat als het donker wordt. Hierbij worden de lichten van het paneel gedimd en gaat de luchtreiniger op geruisloze stand reinigen voor een ongestoorde nachtrust.
WINIX Smart App
De luchtreiniger ZERO+ kan via wifi verbonden worden met de WINIX Smart App. Je kan dan de luchtreiniger op afstand bedienen en programmeren met eigen voorkeursinstellingen. Daarnaast kun je de luchtkwaliteit zowel binnen als buitenshuis monitoren. Zo zie je op welk moment je het beste je huis kunt luchten of buiten gaan joggen.

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Winix Luchtreiniger ZERO+ reviews

About the Author