AEG koelkast (inbouw) SFB68821AF review

AEG koelkast (inbouw) SFB68821AF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SFB68821AF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG SFB68821AF: een compacte effici├źnte inbouwkoelkast met vriesvak
Ook als je wat kleiner behuisd bent, wil je natuurlijk kunnen beschikken over voldoende mogelijkheden om al je levensmiddelen uitstekend gekoeld en goed ingevroren te kunnen bewaren. Als je je hierin herkent, dan is de aanschaf van de compacte en eenvoudig in te bouwen AEG SFB68821AF koelkast met vriesvak voor jou een zeer goede optie. Met dit model van een absolute topleverancier kies je voor jarenlang praktisch gebruikersgemak.
Vertrouwen op moderne techniek en optimaal gemak
Het zal je niet verbazen dat je met de AEG SFB68821AF kiest voor de moderne geavanceerde techniek die hoort bij de producten van een topleverancier. Als je dit model aanschaft, weet je gewoon zeker dat je kunt vertrouwen op een innovatief apparaat met optimaal gemak en een lange levensduur. De compacte afmetingen maken deze koelkast geschikt voor kleinere ruimtes. De in draairichting verwisselbare deur zorgt daarbij voor nog meer praktisch gebruikersgemak. De LED-verlichting aan de binnenzijde geeft je een goed overzicht van de inhoud van het koeldeel zodat je altijd snel kunt zien wat je nog op voorraad hebt. Deze energiezuinige koelvriescombinatie beschikt over een handige ruime groentelade en 3 gemakkelijk te reinigen legplanken waarop je veel kwijt kunt. Ook in de deur van deze koelkast kun je de nodige levensmiddelen overzichtelijk kwijt. De koelkast heeft een moderne bediening met innovatieve aanraakknoppen waarmee je alle instellingen snel en eenvoudig aan je wensen kunt aanpassen. Met de AEG SFB68821AF kies je voor aantrekkelijke specificaties zoals:
Een strak modern design
goede inbouwmogelijkheden
compacte buitenmaten
een koeldeel met 103 liter inhoud
een vriesvak met 14 liter inhoud
een laag jaarlijks energieverbruik van 148 kWu
een handige groentelade
3 legplanken met veel ruimte
een in draairichting verstelbare deur
simpele bediening met geavanceerde tiptoetsen
De AEG SFB68821AF is een fraaie compacte koelkast waarmee je dankzij innovatieve techniek en veel praktische opbergmogelijkheden een apparaat in huis haalt dat je jarenlang onbezorgd koel- en vriesplezier bezorgt.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SFB68821AF reviews

About the Author