AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF review

AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF: al je levensmiddelen goed gekoeld
We zijn er aan gewend om ons voedsel en onze dranken goed gekoeld en vers te kunnen bewaren. Ben jij op zoek naar een goede koelkast, maar heb je nog geen keuze kunnen maken, dan moet je beslist eens denken aan de AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF. Dit topapparaat van een toonaangevende Duitse fabrikant biedt volop ruimte en mogelijkheden en heeft een energiezuinige werking.
Optimaal gemak door innovatie en duurzaamheid
De AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF biedt je optimaal gebruikersgemak door innovatieve technieken en een duurzame constructie. Dit model heeft bijvoorbeeld een zeer praktische Coolmatic-functie die ervoor zorgt dat de temperatuur tijdelijk daalt wanneer je nieuwe producten in de koelkast plaatst. Zo zijn je levensmiddelen snel op de juiste temperatuur, waarna de functie zichzelf weer uitschakelt. De strategisch geplaatste felle LED verlichting zorgt voor een goed verzicht op al je gekoelde producten. Door het gebruik van deze moderne lichtbron, beperk je je energiekosten nog eens maximaal. De AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF heeft afgeronde hoeken waardoor de binnenzijde perfect en volledig schoongemaakt kan worden voor nog meer hygi├źne. De in draairichting verstelbare deur biedt uitkomst in kleinere ruimtes terwijl de nettocapaciteit van 202 liter je veel ruimte geeft. Het lage geluidsniveau van 35 dB is alleen maar extra winst wanneer je op rust en comfort gesteld bent. De AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF kan fraai worden ingebouwd in iedere moderne keuken en is door zijn compacte afmetingen vooral voor kleinere huishoudens een hele uitkomst. Met de aanschaf van de AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF kies je voor een apparaat met aantrekkelijke specificaties zoals:
een fraai modern design
goede inbouwmogelijkheden en compacte afmetingen
een handige Coolmatic-functie voor extra snel koelen
functionele LED verlichting
een eenvoudig te reinigen ontwerp van de binnenzijde
een in draairichting verstelbare deur
een nettocapaciteit van 202 liter
De AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF is een zeer functioneel apparaat waaraan je langdurig veel plezier op het gebied van koelen kunt beleven.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG koelkast (inbouw) SKB61221AF reviews

About the Author